Obnoviť stránku

Nitro Cuda TLS Grey Purple veľ. 25,5 cm

Nitro Cuda TLS Grey Purple veľ. 25,5 cm

Nitro Cuda TLS predstavujú rokmi overenú kvalitu a stali sa neoddeliteľnou súčasťou snowboardovej výbavy zapálených jazdcov po celom svete. Využívajú najnovšie poznatky v oblasti materiálu a konštrukcie snowboardových topánok. Topánky Nitro Cuda TLS sú hravé, ale pohodlne poddajné. Špeciálna tvarovateľná vložka Cloud 5 v kombinácii s kĺbom Flex Link zaistí, že si s nimi užijete celý deň zimných radovánok.

Kľúčové vlastnosti

  • Hrdý príslušník produktovej rodiny Nitro Cuda
  • Nová tvarovateľná vložka Cloud 1
  • Ľahké materiály pre maximálne pohodlie
  • TLS šnurovanie a bail out systém na jednoduché uvoľnenie
  • Podrážka z inovatívneho EVA materiálu
  • Stupeň tvrdosti topánky 5 (na stupnici 1 - 10)

Špičkové technológie, špičkové pohodlie

Aj pri celodennom vyvádzaní na snehu vám tvar topánky a ľahké materiály poskytnú potrebné pohodlie. Podrážka z ľahkého EVA materiálu umožní ľahšiu chôdzu aj dobrú ovládateľnosť za akýchkoľvek podmienok. Táto podrážka je navyše na najnamáhanejších miestach vybavená gumovými panelmi. Špeciálna vnútorná topánočka CLOUD 1 je za tepla tvarovateľná a prispôsobí sa potrebám vašej nohy.

Žiadne veľké zdržiavanie nebude znamenať ani šnurovanie, pretože topánky sú vybavené obľúbeným systémom TLS. Povolenie šnurovania je takisto jednoduché - bail out systém uvoľní nohu v priebehu niekoľkých sekúnd.

Veľkosť:
25,5 cm (dĺžka chodidla)

Parametre a špecifikácia

Veľkosť

EU 40
Mondopoint 255 mm
Kód:  SPT2393
Produktové číslo:  7630024995360

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16