Obnoviť stránku

Ninebot One E+

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ninebot One E+

Ninebot One E+ predstavuje revolučný dopravný prostriedok, ktorý vás nadchne svojou kompaktnosťou, univerzálnosťou a spoľahlivosťou. Jeho maximálna rýchlosť dosahuje 22 kilometrov za hodinu bez toho, aby bol akokoľvek obmedzený váš komfort, čo z neho robí jeden z najvýkonnejších modelov na trhu. Táto elektrická jednokolka je ideálna pre každodenný pohyb po meste, kde bude efektívne šetriť váš čas aj peniaze, oceníte ju však aj pri zábavnom jazdení v prírode či na dovolenke.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktná a rýchla jednokolka
  • Kompatibilná s iOS a Android
  • Veľká výdrž batérie
  • Nízke náklady na prevádzku
  • Pedále s protišmykovou úpravou

Skvelá výdrž batérie

Ninebot One E+ využíva lítium-iónovú batériu s maximálnym dojazdom až 35 km, dĺžka dojazdu však záleží na štýle jazdy, vašej hmotnosti a teréne. Jej dojazd je navyše možné predĺžiť prídavnými batériami na 60 či 75 km. Stav batérie aj prejdenú vzdialenosť môžete pohodlne sledovať na vašom zariadení s operačným systémom iOS či Android, takže sa vám nestane, že vás prístroj nechá na holičkách. Aplikácia vám tiež umožní dopravný prostriedok zamknúť, nastaviť na ňom rýchlostné obmedzenia, zistiť aktuálnu rýchlosť a ďalšie.

Komfortný a bezpečný

Myslené bolo samozrejme aj na maximálne bezpečie a pohodlie vodiča, preto prístroj disponuje špeciálne navrhnutými pneumatikami a vylepšenou ergonómiou, ktorú zaisťujú širšie pedále s protišmykovou vrstvou. Príjemným prvkom je aj brzdová signalizácia. Osvetlenie je riešené 20 LED svetlami, ktorých farbu si môžete prispôsobiť cez mobilnú aplikáciu. Samotná montáž Ninebotu je veľmi jednoduchá a zvládanu ju aj technicky menej nadaní jedinci.

Parametre a špecifikácie:
Motor:
500 W
Batéria:
320 Wh
Maximálna rýchlosť:
22 km/h
Dojazd:
30 - 35 km
Hmotnosť:
14,2 kg
Priemer kolesa:
46 cm
Doba napájania:
240 min
Nosnosť:
120 kg

Parametre a špecifikácia

Maximálna nosnosť

Max. nosnosť 120 kg

Dojazd a rýchlosť

Maximálna rýchlosť 22 km/h

Výkon

Výkon 500 W

Hmotnosť

Hmotnosť 14,2 kg
Kód:  SPT5005
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08