Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Ninebot Kickscooter MAXG30LE II by Segway

4,5 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
598,90 €

Ninebot Kickscooter MAXG30LE II by Segway

Elektrická kolobežka Ninebot Kickscooter MAX G30LE II by Segway

Nová elektrická kolobežka Ninebot Kickscooter MAX G30LE II by Segway ponúka všetko, čo potrebujete. Dostatočne veľká batéria a výkonný motor umožňujú v závislosti od zvoleného jazdného režimu prejsť až 40 km na jedno nabitie. V režime Šport zvládne kolobežka ísť rýchlosťou až 25 km/h. Vďaka svojmu výkonu si poradí aj s 20 % stúpaním. O pohodlnú a bezpečnú jazdu sa stará nízko položené ťažisko a 10-palcové bezdušové viacvrstvové pneumatiky. Na zastavenie elektrickej kolobežky Ninebot Kickscooter MAXG30LE II by Segway sú k dispozícii predná bubnová brzda a elektronická brzda E-ABS na zadnom kolese. Vďaka bluetoothovému pripojeniu sa môžete cez aplikáciu v smartfóne spojiť s kolobežkou. Medzi riadidlami je umiestnený jasný a čitateľný displej LED, na ktorom uvidíte všetky informácie v reálnom čase.

Precízne spracovaná elektrokolobežka Ninebot Kickscooter MAX G30LE II by Segway

Na e-kolobežke Ninebot Kickscooter MAX G30LE II by Segway bezpochyby oceníte ľahkú a jednoduchú skladaciu konštrukciu. Môžete si ju tak bez problémov zobrať so sebou do spojov mestskej hromadnej dopravy, uložiť do kufra auta alebo pohodlne prenášať v jednej ruke. Elektrická kolobežka Ninebot Kickscooter MAX G30LE II by Segway má po novom odolnejší rám konštrukcie, ktorý prepožičiava elektrokolobežke pevnosť a tuhosť. Nízke ťažisko kolobežky dodá počas jazdy pocit stability abezpečia.

Elektrická kolobežka Ninebot Kickscooter MAX G30LE II by Segway má skvele viditeľný displej

Elektrická kolobežka Ninebot Kickscooter MAX G30LE II by Segway sa honosí elegantným dizajnom a jasným, čistým displejom LED na riadidlách. Ten v reálnom čase ukazuje nielen aktuálnu rýchlosť, ale aj režim napájania a stav batérie. E-kolobežka Ninebot Kickscooter MAX G30LE II by Segway disponuje technológiou bluetooth, takže ju jednoducho spárujete so smartfónom s aplikáciouSegway-Ninebot. Dvojitým kliknutím na displej elektrickej kolobežky Ninebot Kickscooter môžete prepínať jazdné režimy:

  • Eco — využitím tohto režimu docielite maximálny dojazd kolobežky
  • Drive – rýchlosť a dojazdová vzdialenosť sú vyvážené tak, aby ste sa dostali, kam potrebujete a pritom si vychutnali kvalitnú jazdu
  • Šport — vychutnajte si maximálnu rýchlosť kolobežky, ktorá má hodnotu 25 km/h (menší dojazd)
  • Pedestrian – tzv. peší režim, ak budete chcieť vedľa kolobežky iba ísť, využite tento režim

Vysokovýkonný motor

Motor e-kolobežky disponuje výkonom 350 W, vďaka čomu s ňou môžete ísť rýchlosťou až 25 km/h. Ninebot Kickscooter MAX G30LE II by Segway si poradí aj s 20 % stúpaním. Maximálny dojazd elektrickej kolobežky činí 40 km v závislosti od zvoleného jazdného režimu.

Elektrická kolobežka Ninebot Kickscooter MAX G30LE II by Segway s kvalitným osvetlením

Pri jazde na kolobežke je dôležité nielen vidieť, ale zároveň aj byť videný. Elektrokolobežka Ninebot Kickscooter MAX G30LE II by Segway má neoslňujúci predný svetlomet LED s výkonom 2,5 W. Samozrejmosťou sú aj brzdové a zadné svetlá.

Kvalitné bezdušové pneumatiky a nízko položené ťažisko

Pohodlnú a bezpečnú jazdu na elektrickej kolobežke Ninebot Kickscooter MAX G30LE II by Segway zaisťujú 10- palcové bezdušové pneumatiky s vrstvou špeciálneho gélu.  Tieto pneumatiky minimalizujú riziko prepichnutia. Akumulátor elektrickej kolobežky Ninebot Kickscooter MAX G30LE II by Segway je umiestnený v stúpadle, vďaka čomu má e-kolobežka nízke ťažisko, a preto aj dobrú stabilitu.

Elektrická kolobežka Ninebot Kickscooter MAX G30LE II by Segway sa nabíja cez port v stúpadle

K nabíjaciemu portu kolobežky Ninebot Kickscooter MAX G30LE II by Segway sa ľahko dostanete, pretože je umiestnený na stúpadle. Kapacita batérie elektrokolobežky Ninebot Kickscooter MAX G30L II by Segway je 367 Wh (10,2 Ah) a jej plné nabitie zaberie približne 6,5 hodiny. BMS systém chráni batériu elektrickej kolobežky proti prebitiu, prehriatiu aj skratu.

Elektrická kolobežka využíva systém rekuperácie

Vďaka regeneratívnemu brzdeniu sa premieňa kinetická energia e-kolobežky Ninebot Kickscooter MAX G30LE II by Segway pri brzdení na elektrickú energiu.  Dojazd kolobežky sa tak neustále predlžuje. Takto vytvorená energia sa totiž ukladá do zabudovaného akumulátora. Samotný brzdný systém elektrickej kolobežky Ninebot Kickscooter MAX G30LE II by Segway sa skladá z dvoch na sebe nezávislých častí – prednej bubnovej brzdy a elektronickej brzdy E-ABS na zadnom kolese. Práve to umožňuje v prípade potreby zastaviť bezpečnejšie a rýchlejšie.

S aplikáciou budete mať dokonalý prehľad

Elektrická kolobežka Ninebot Kickscooter MAX G30LE II by Segway disponuje bluetoothovým pripojením, takže ju môžete jednoducho prepojiť s telefónom a aplikáciou Segway-Ninebot. Tá je zadarmo dostupná ako pre zariadenie Android tak aj iOS. V aplikácii budete mať všetky dostupné informácie o kolobežke. Vždy budete napríklad vedieť, či máte dostatok batérie na ďalšiu jazdu. Aplikácia slúži na aktualizáciu firmvéru na zaistenie maximálnej funkčnosti.



Parametre a špecifikácia

Jazdec

Určenie Pre dospelých
Odporúčaný vek od 14 rokov
Odporúčaná výška postavy 170 cm
Maximálna výška jazdca 200 cm
Minimálna výška jazdca 130 cm

Konštrukcia

Nosnosť 100 kg
Hmotnosť 17,5 kg
Materiál rámu Hliníkový
Materiál držadiel Guma
Dĺžka kolobežky 111 cm
Minimálna výška riadidiel 114 cm
Maximálna výška riadidiel 114 cm
Šírka nášľapu 17 cm
Dĺžky nášľapu 42 cm
Výška nášľapu 15 cm

Vlastnosti

Typ Mestská
Ďalšie vlastnosti Skladacia konštrukcia, Stojanček, Displej, Rekuperácia energie (KERS), E-ABS, Aplikácia, Protišmyková plošina
Brzdový systém Bubnová brzda
Farba Sivá
Stupeň krytia IPX5
Osvetlenie Predné svetlo, Zadné svetlo

Kolesá

Priemer predného kolesa 10 " (254 mm)
Priemer zadného kolesa 10 " (254 mm)
Materiál koliesok Pneu
Hlavové zloženie Bezzávitové

Pohon

Výkon 350 W
Maximálna rýchlosť 25 km/h
Maximálne stúpanie 20 %

Batéria

Maximálny dojazd 40 km
Kapacita batérie 10,2 Ah
Typ batérie Lítiovo-iónová
Napätie batérie 36 V

Kompatibilný OS

Kompatibilný OS Android, iOS

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko

Priemer kolies

Priemer kolies 10 "
Kód:  NINE49
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8719325845075
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12