Obnoviť stránku

Ninebot Kickscooter E25E by Segway

3,0 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ninebot Kickscooter E25E by Segway

Elektrická kolobežka Ninebot KickScooter E25E by Segway

Do školy, do práce, alebo len tak sa prejsť pre radosť? S modelom elektrokolobežky Ninebot KickScooter E25E by Segway sa vám otvoria úplne nové možnosti cestovania! Kolobežka KickScooter E25E bola navrhnutá tak, že ju so svojou ľahkou konštrukciou a na jedno stlačenie aktivovateľným skladacím systémom môžete bez ťažkostí prenášať v jednej ruke alebo ľahko prevážať v aute, a takisto aj vo verejnej doprave. S kolobežkou Ninebot KickScooter E25E by Segway dosiahnete rýchlosť až 25 km/h a takto s ňou môžete cestovať až na vzdialenosť 25 km. Pri zaobstaraní externej batérie sa dojazd kolobežky zvýši až na 45 km. Tento moderný prístroj individuálnej dopravy bol navrhnutý a zostavený s hlavnou myšlienkou na vaše pohodlie a bezpečnosť pri cestovaní. Preto bol tento model navyše vybavený aj prídavným predným tlmičom. Ninebot KickScooter E25E je svojou prepracovanosťou do posledného detailu, kvalitnými materiálmi a zároveň zázemím prémiovej značky jednou z najlepších volieb elektrických kolobežiek s pomerom cena/výkon.


Kľúčové vlastnosti elektrickej kolobežky Ninebot KickScooter E25E

  • Elektrická kolobežka novej generácie od spoločnosti Segway-Ninebot so svižnejšou jazdnou dynamikou
  • Vylepšený motor s výkonom 300 W so zvýšeným krútiacim momentom
  • BMS batéria pri jazde z kopca alebo brzdení rekuperuje prebytočnú energiu späť do batérie
  • Maximálna rýchlosť kolobežky 25 km/h
  • Dojazd 25 km
  • Schopnosť zdolať 15 % stúpanie do kopcov
  • Pri zaobstaraní externej batérie sa dojazd zvýši až na 45 km a stúpavosť do kopcov na 20 %
  • Bezúdržbové 9-palcové pneumatiky so špeciálnou penovou výplňou na maximálnu stabilitu
  • Dodatočný predný tlmič zaisťuje maximálne pohodlie jazdy na E25E
  • Kolobežka je vybavená LED displejom
  • Ninebot KickScooter E25E disponuje prednými a zadnými LED svetlami s funkciou svetiel brzdových
  • Predné, bočné aj zadné superreflexné E-MARK reflektory
  • Tri brzdy na tú najkratšiu brzdnú dráhu – predná elektronická rekuperačná, zadná nášľapná a zadná magnetická
  • Schopnosť rýchleho zloženia elektrickej kolobežky E25E aktivovateľné jediným stlačením
  • Široké blatníky a hlasný integrovaný zvonček
  • Kolobežka KickScooter E25E má vodoodolnosť IPX4
  • Kompatibilita s operačnými systémami inteligentných telefónov iOS a Android
  • Ľahká konštrukcia s váhou len 14,4 kg

Špeciálne pneumatiky zaistia maximálne pohodlie aj odolnosť

Jazda s elektrickou kolobežkou KickScooter E25E by Segway bude pre vás každodennou radosťou. Vo výbave kolobežky sú totiž deväťpalcové bezúdržbové pneumatiky so špeciálnou penovou výplňou, ktoré sa niekoľko rokov vyvíjali k dokonalosti. S týmito DDMC (Dual Density Microcell) pneumatikami kolobežky E25E vás nečaká už žiadne drkotanie. Naopak, predpokladajte výnimočný komfort, tlmenie nárazov a vysokú stabilitu. Napriek tomu sú tieto veľké pneumatiky kolobežky KickScooter E25E by Segway tuhé a s ich odolnosťou vám žiadny defekt nehrozí. A ak by ani to nestačilo, o zvyšnú prácu s nerovnosťami sa postará dodatočný predný tlmič.

Rýchlosť na cestách, sila v kopcoch

Elektrokolobežka Ninebot KickScooter E25E bola vybavená novým, od základu prepracovaným elektromotorom s výkonom 300 W, s maximálnym výkonom až 700 W. Navyše bol tento motor posilnený zvýšeným krútiacim momentom a účinnosťou. Tieto vylepšenia priniesli kolobežke Ninebot KickScooter E25E živšiu jazdnú dynamiku, zrýchlenie a hlavne silu pri jazde do kopca. Vďaka tomu je elektrická kolobežka E25E schopná zdolať aj 15 % stúpanie, čo je o tretinu viac ako v predchádzajúcej sérii. Elektrokolobežka tiež dokáže dosiahnuť rýchlosť až 25 km/h s dojazdom 25 km. Ak chcete vylepšiť vlastnosti tejto elektrickej kolobežky, s prídavnou externou batériou sa dojazd zvýši až na 45 km a stúpanie do kopcov na 20 %.

Elegantný vzhľad a funkčnosť v jednom, to je Ninebot KickScooter E25E

Elektrická kolobežka Ninebot KickScooter E25E bola navrhnutá so zmyslom pre detail, a tak je to aj po vzhľadovej stránke. Svojimi štýlovými jednoduchými krivkami a vynikajúcou povrchovou úpravou, ktorá len podčiarkuje krásnu textúru, vás bude Ninebot KickScooter E25E na výjazdoch reprezentovať v tom najlepšom svetle. Navyše, vzhľad kolobežky nie je svojím integrovaným dizajnom rámu len pekný, ale aj funkčný, pretože Ninebot KickScooter E25E bola vybavená aj zvýšenou vodoodolnosťou IPX4. Budete s ňou môcť vyraziť do ulíc v akomkoľvek počasí.


Tri brzdy zaistia väčšiu bezpečnosť

Vo výbave elektrickej kolobežky Ninebot KickScooter E25E by Segway sú okrem iného tiež tri nezávislé brzdy. Jedna elektronická a rekuperačná brzda E-ABS, ďalej mechanická nášľapná brzda a prídavná magnetická brzda v zadnom kolese, ktorú budete môcť ovládať na riadidlách rovnako ako brzdu elektronickú. Kombinácia týchto troch bŕzd zabezpečuje krátku brzdnú dráhu kolobežky.

Široké blatníky kolobežky E25E vás ochránia pred postriekaním z kaluží

Náhly dážď nepoteší žiadneho cestovateľa individuálnou dopravou. Vďaka rozšírenému blatníku elektrokolobežky Ninebot KickScooter E25E sa však nemusíte báť nepríjemných striekancov. Táto prepracovaná konštrukcia blatníkov vás pred vodou spoľahlivo ochráni.


Inteligentný systém riadenia batérie elektrokolobežky Ninebot KickScooter E25E

Systém batérie BMS, ktorou je KickScooter E25E vybavená, sa už veľa rokov v Segway-Ninebot technologicky vyvíja a zlepšuje. Mnohonásobne je predĺžená životnosť batérie a zaistená bezpečnosť používateľa, ktorý vlastní kolobežku práve s touto modernizovanou technológiou. To v praxi znamená, že kolobežka Ninebot KickScooter E25E by Segway dokáže pri jazde z kopca alebo brzdení rekuperovať prebytočnú energiu späť do batérie. Takto elektrokolobežka KickScooter E25E dosahuje maximálnu efektivitu. Navyše, inteligentné riadenie BMS batérie pozorne sleduje výkon batérie, predlžuje dojazd a k tomu všetkému je produkt šetrný k životnému prostrediu.

Elektrokolobežku KickScooter E25E zložíte jedným zošliapnutím

Výbornou vlastnosťou elektrickej kolobežky Ninebot KickScooter E25E by Segway je nepochybne schopnosť rýchleho zloženia jediným našliapnutím. Takto budete môcť brať kolobežku kamkoľvek so sebou. Bez problémov sa zmestí do kufra vášho auta, či zvládne pohodlne prevoz verejnou dopravou. Vďaka svojej nízkej váhe iba 14,4 kg ju navyše budete môcť ľahko prenášať v jednej ruke. Tieto vlastnosti robia z kolobežky Ninebot KickScooter E25E aj i deálny a zároveň skladný dopravný prostriedok.


Jasná viditeľnosť aj uprostred noci

Vyraziť za šera či úplnej tmy pre vás, ako majiteľa elektrickej kolobežky KickScooter E25E, nebude ničím nepredstaviteľným. K dispozícii budete mať vysoko výkonný 2,5 W predný LED svetlomet.

Všetky dôležité informácie na dohľad

Na prehľadne umiestnenom LED displeji budete môcť sledovať svoju rýchlosť, vybraný jazdný mód, ďalej potom stav batérie a ďalšie zaujímavé informácie. Zároveň môžete na tejto grafickej informačnej obrazovke sledovať Bluetooth konektivitu, ktorá zabezpečuje kompatibilitu s operačnými systémami inteligentných telefónov iOS a Android. To v elektrokolobežke KickScooter E25E umožňuje meniť jazdné režimy, nastavovať mieru rekuperácie pri brzdení alebo meniť nastavenia rýchlosti pri tempomate. Všetky dáta môžete sledovať v reálnom čase. Automatický update firmwaru je samozrejmosťou.

Extrémne silné odrazky kolobežky KickScooter E25E

S reflektormi E-MARK budete ostatným účastníkom cestnej premávky celkom zreteľne viditeľní. Bezpečnosť je potrebné brať naozaj vážne, a tak je Ninebot KickScooter E25E vybavená extrémne silnými, certifikovanými odrazkami ako vpredu, tak aj zboku a vzadu. Nemôže sa stať, žeby si vás niekto nevšimol.

S externou batériou choďte rýchlejšie a ďalej

Ak vám základné vlastnosti kolobežky Ninebot KickScooter E25E by Segway nestačia, môžete zvážiť dokúpenie voliteľnej druhej batérie. Tá prinesie vášmu modelu elektrickej kolobežky E25E mnoho výhod, akými je napr. o 5 % výkonnejšie stúpanie do kopcov, či zvýšený dojazd až 45 km na jediné nabitie.


Obsah balenia

V balení elektrickej kolobežky Ninebot KickScooter E25E by Segway nájdete:

  • Riadidlá
  • Rám
  • 7× M5 zápustná skrutka (a 1× navyše)
  • M5 imbusový kľúč
  • Nabíjačka
  • Zvonček
  • Používateľské materiály (manuál, rýchly štart, záručné podmienky)

Parametre a špecifikácia

Jazdec

Určenie Pre dospelých, Pre deti

Konštrukcia

Nosnosť 100 kg
Hmotnosť 14,4 kg
Dĺžka kolobežky 116 cm
Minimálna výška riadidiel 117 cm
Maximálna výška riadidiel 117 cm

Vlastnosti

Ďalšie vlastnosti Skladacia konštrukcia, Odpružená predná vidlica
Brzdový systém Nášľapná brzda
Farba Sivá

Kolesá

Priemer predného kolesa 228,6 mm (9 ")
Priemer zadného kolesa 228,6 mm (9 ")
Materiál koliesok Guma/PU

Pohon

Výkon 300 W
Maximálna rýchlosť 25 km/h

Batéria

Maximálny dojazd 25 km
Kapacita batérie 5,96 Ah
Typ batérie Lítiovo-iónová

Priemer kolies

Priemer kolies 9 "
Kód:  NINE23
Produktové číslo:  8719324556620
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04