Obnoviť stránku

Ninebot Kickscooter E22E by Segway

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ninebot Kickscooter E22E by Segway

Elektrická kolobežka Ninebot KickScooter E22E by Segway

S novým modelom elektrokolobežky Ninebot KickScooter E22E by Segway sa vám bude pohodlne dochádzať do práce, školy alebo si len tak vychutnávať vychádzku po okolí. Kolobežka KickScooter E22E bola navrhnutá tak, aby ste ju mohli ľahko, svojou ultra ľahkou konštrukciou a jedným stlačením aktivovateľným skladacím systémom, prenášať bez ťažkostí v jednej ruke alebo jednoducho prevážať v aute či vo verejnej doprave. Kolobežka dosiahne rýchlosť až 20 km/h a takto s ňou môžete cestovať až na vzdialenosť 22 km. Pri zaobstaraní externej batérie môže kolobežka vyvinúť rýchlosť až 25 km/h s celkovým dojazdom 45 km. Tento moderný prostriedok individuálnej dopravy bol navrhnutý a zostavený najmä pre vaše pohodlie a bezpečnosť pri cestovaní. Ninebot KickScooter E22E je svojou prepracovanosťou do posledného detailu, kvalitnými materiálmi a zároveň zázemím prémiovej značky, jednou z najlepších volieb elektrokolobežiek s pomerom ceny a výkonu.


Kľúčové vlastnosti elektrickej kolobežky Ninebot KickScooter E22E

  • Elektrokolobežka novej generácie od spoločnosti Segway-Ninebot so živšou jazdnou dynamikou
  • Vylepšený motor s výkonom 300 W so zväčšeným krútiacim momentom
  • BMS batéria pri jazde z kopca alebo brzdení rekuperuje prebytočnú energiu späť do batérie
  • Maximálna rýchlosť kolobežky 20 km/h
  • Dojazd 22 km
  • Schopnosť zdolať 15 % stúpanie
  • Možnosť dokúpenia externej batérie, pri ktorej sa hodnoty ešte zvýšia (rýchlosť 25 km/h, stúpanie 20 % a dojazdová vzdialenosť až 45 km)
  • Špeciálne bezúdržbové 9-palcové pneumatiky na maximálnu stabilitu za jazdy
  • Kolobežka je vybavená displejom LED 
  • Ninebot KickScooter E22E disponuje prednými, zadnými a brzdovými LEDkovými svetlami
  • Predné, bočné aj zadné superreflexné reflektory E-MARK 
  • Možnosť dvoch bŕzd - predná elektronická rekuperačná a zadná nášľapná
  • Schopnosť rýchleho zloženia elektrickej kolobežky E22E aktivovateľná jediným stlačením
  • Široké blatníky a hlasný integrovaný zvonček
  • Kolobežka KickScooter E22E má vodoodolnosť IPX4
  • Kompatibilita s operačnými systémami inteligentných telefónov iOS a Android
  • Ultra ľahká konštrukcia s váhou len 13,5 kg


Rýchlosť na cestách, sila v kopcoch

Nový model elektrokolobežky Ninebot KickScooter E22E bol vybavený od základu prepracovaným elektromotorom s výkonom 300 W, navyše bol tento motor posilnený zvýšeným krútiacim momentom a účinnosťou. Tieto vylepšenia poskytli kolobežke Ninebot KickScooter E22E živšiu jazdnú dynamiku, zrýchlenie a predovšetkým silu pri jazde na kopec. Vďaka tomu je elektrická kolobežka schopná zdolať aj 15 % stúpanie, čo je o tretinu viac ako pri predchádzajúcej sérii, a jazdiť rýchlosťou 20 km/h. Základný dojazd elektrickej kolobežky tak činí 22 km. Pokiaľ ale zvažujete zadovážiť si prídavnú externú batériu, všetky hodnoty KickScooter E22E sa ešte navýšia! A to na rýchlosť 25 km/h, možnosť 20 % stúpania na kopce a s predĺženým dojazdom na 45 km. 

Elegantný vzhľad a funkčnosť v jednom, to je Ninebot KickScooter E22E

Elektrokolobežka Ninebot KickScooter E22E bola navrhnutá so zmyslom pre detail, a tak je tomu aj po vzhľadovej stránke. So svojimi štýlovými jednoduchými krivkami a vynikajúcou povrchovou úpravou, ktorá len podčiarkuje krásnu textúru, vás bude Ninebot KickScooter E22E  na výjazdoch reprezentovať v tom najlepšom svetle. Navyše, vzhľad kolobežky nie je so svojím integrovaným dizajnom rámu len ľúbivý, ale aj funkčný. Pretože Ninebot KickScooter E22E bola vybavená aj zvýšenou vodoodolnosťou IPX4, takže s ňou budete môcť vyraziť do ulíc v akomkoľvek počasí.

Elektrokolobežku KickScooter E22E zložíte jedným zošliapnutím

Výbornou vlastnosťou elektrickej kolobežky Ninebot KickScooter E22E by Segway je bezpochyby schopnosť rýchleho zloženia jediným našliapnutím. Takto budete môcť brať kolobežku kamkoľvek so sebou, bez problémov sa zmestí do kufra  auta či pohodlne zvládne prevoz verejnou dopravou. Vďaka svojej malej váhe, iba 13,5 kg ju navyše budete môcť ľahko prenášať v jednej ruke. Tieto vlastnosti robia z kolobežky Ninebot KickScooter E22E ideálny a zároveň skladný dopravný prostriedok.


Dve brzdy zaručia väčšiu bezpečnosť

Vo výbave elektrickej kolobežky Ninebot KickScooter E22E by Segway sú okrem iného aj dve nezávislé brzdy. Ako elektronická a rekuperačná brzda E-ABS, tak aj mechanická nášľapná brzda. Obe brzdy spolu zabezpečujú krátku brzdnú dráhu kolobežky.

Hlasný zvonček v prípade potreby

S hlasným a prenikavým zvukom integrovaného zvončeka sa už nemôže stať, že by vás, v prípade nutnosti okolie prepočulo.

Široké blatníky vás ochránia pred striekancami z kaluží

Náhly dážď nepoteší žiadneho cestovateľa individuálnou dopravou. Vďaka rozšírenému blatníku elektrokolobežky Ninebot KickScooter E22E sa však nemusíte báť inak nepríjemných striekancov. Táto revidovaná konštrukcia blatníkov vás pred vodou spoľahlivo ochráni.


Špeciálne pneumatiky zabezpečia maximálne pohodlie aj odolnosť

Jazda s elektrickou kolobežkou KickScooter E22E by Segway pre vás bude maximálne pohodlná. Vo výbave kolobežky sú supermoderné bezúdržbové pneumatiky so špeciálnou výplňou, ktoré sa niekoľko rokov vyvíjali k dokonalosti. Takže vás už nečaká žiadne natriasanie, naopak, čakajte výnimočný komfort, tlmenie nárazov a vysokú stabilitu. Napriek tomu sú 9-palcové pneumatiky kolobežky KickScooter E22E by Segway pevné a s ich odolnosťou vám žiadny defekt nehrozí.

Inteligentný systém riadenia batérie elektrokolobežky Ninebot KickScooter E22E

Systém batérie BMS, ktorou je KickScooter E22E vybavená, sa už mnoho rokov v spoločnosti Segway-Ninebot technologicky vyvíja a zlepšuje. Mnohonásobne je predĺžená životnosť batérie a zaručená bezpečnosť používateľa, ktorý vlastní kolobežku práve s touto modernizovanou technológiou batérie. To v praxi znamená, že kolobežka Ninebot KickScooter E22E by Segway dokáže pri jazde z kopca alebo brzdení rekuperovať prebytočnú energiu späť do batérie. Takto E22E využíva maximálnu efektívnosť. Navyše, múdra správa BMS batérie pozorne sleduje výkon batérie, predlžuje dojazd a pri tom všetkom je tento prostriedok ohľaduplný k životnému prostrediu.


Jasná viditeľnosť aj uprostred noci

Vyraziť za šera či úplnej tmy pre vás, ako majiteľa elektrickej kolobežky KickScooter E22E, nebude ničím nepredstaviteľným. Budete môcť využiť vysoko výkonný 2,5 W predný LEDkový svetlomet.

Všetky dôležité informácie na dohľad

Na pohodlne a prehľadne umiestnenom LEDkovom displeji budete môcť sledovať svoju rýchlosť, vybraný jazdný mód, ďalej stav batérie a iné, zaujímavé informácie. Zároveň môžete na tejto grafickej informačnej obrazovke sledovať bluetoothovú konektivitu, ktorá zabezpečuje kompatibilitu s operačnými systémami inteligentných telefónov iOS a Android. To pri elektrokolobežke KickScooter E22E umožňuje meniť jazdné režimy, nastavovať mieru rekuperácie pri brzdení alebo meniť nastavenia rýchlosti tempomatu. Všetky dáta môžete sledovať v reálnom čase. Automatický update firmvéru je samozrejmosťou.

Extrémne silné odrazky kolobežky KickScooter E22E

S reflektormi E-MARK budete pre ostatných účastníkov cestnej premávky celkom zreteľne viditeľní. Bezpečnosť je potrebné brať naozaj vážne a tak je Ninebot KickScooter E22E vybavená extrémne silnými, certifikovanými odrazkami ako vpredu, tak aj zboku a vzadu. Nemôže sa stať, že by si vás niekto nevšimol.

S externou batériou choďte rýchlejšie a ďalej

Ak vám základné vlastnosti kolobežky Ninebot KickScooter E22E by Segway nestačia, môžete zvážiť dokúpenie voliteľnej druhej batérie. Tá poskytne vášmu modelu elektrickej kolobežky mnoho výhod, akými je napr. zvýšenie rýchlostného limitu o 5 km, o 5 % výkonnejšie stúpanie na kopce či viac ako dvojnásobný dojazd, až 45 km na jediné nabitie.

Obsah balenia

V balení elektrickej kolobežky Ninebot KickScooter E22E by Segway nájdete:

  • Riadidlá
  • Rám
  • 7 × M5 zápustnú skrutku (a 1 × naviac)
  • M5 imbusový kľúč
  • Nabíjačka
  • Zvonček
  • Používateľské materiály (manuál, rýchly štart, záručné podmienky)


Parametre a špecifikácia

Jazdec

Určenie Pre dospelých, Pre deti

Konštrukcia

Nosnosť 100 kg
Hmotnosť 13,5 kg
Dĺžka kolobežky 111 cm

Vlastnosti

Ďalšie vlastnosti Skladacia konštrukcia
Brzdový systém Nášľapná brzda
Farba Sivá

Kolesá

Priemer predného kolesa 228,6 mm (9 ")
Priemer zadného kolesa 228,6 mm (9 ")
Materiál koliesok Pneu

Pohon

Výkon 300 W
Maximálna rýchlosť 20 km/h

Batéria

Maximálny dojazd 22 km
Kapacita batérie 5,1 Ah
Typ batérie Lítiovo-iónová

Priemer kolies

Priemer kolies 9 "
Kód:  NINE22
Produktové číslo:  8719324556590
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02