Obnoviť stránku

Ninebot Gokart Kit bez pohonnej jednotky

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Ninebot Gokart Kit bez pohonnej jednotky

Nová generácia motokár Gokart

Ninebot Gokart Kit je unikátne riešenie, ktoré z vášho hoverboardu v priebehu okamihu vykúzli prvú športovú motokáru svojho druhu. Stačí pripojiť pohonnú jednotku hoverboard bez riadiacej tyče k rámu Gokart a môžete sa preháňať maximálnou rýchlosťou až 24 km/h a užívať si úžasné zrýchlenie. Motokára disponuje maximálnym dojazdom 15 km a 3 jazdnými režimami s obmedzením rýchlosti, ktoré nastavíte pomocou mobilnej aplikácie.

Ninebot Gokart kit nie je samostatne funkčný produkt, ale rozširujúce príslušenstvo k produktom Ninebot by Segway miniPRO, miniLITE a Ninebot S.


Kľúčové vlastnosti motokáry Ninebot Gokart Kit

  • Prvá elektrická motokára svojho druhu
  • Maximálna rýchlosť 24 km/h
  • Dojazd až na vzdialenosť 15 km
  • 3 jazdné režimy (začiatočník/štandardný/závodný)
  • Nastaviteľný rám aj volant
  • Mechanická ručná brzda, spiatočka, predné LED svetlo
  • Krytie IPX4 - odolá dažďu aj jazde cez kaluže
  • Mobilná aplikácia Segway-Ninebot
  • Kompatibilný s Ninebot S, Segway miniLITE a Segway miniPRO
  • Maximálna nosnosť 100 kg

Vyhrá ten najlepší!

Zažite vzrušujúcu jazdu s úžasným zrýchlením z 0 na 20 km/h do 2 sekúnd. Okrem pedálovej brzdy je k dispozícii aj mechanická ručná brzda na fantastické driftovanie a režim spiatočky, ktorý aktivujete dvojitým kliknutím na brzdový pedál. Gokart sa postará o perfektnú zábavu pre celú rodinu a vašich kamarátov. Nastavte si v mobilnej aplikácii meranie časových okruhov a prekonávajte rekordy!


3 jazdné režimy

Vyberať môžete z 3 jazdných režimov s obmedzením rýchlosti na 8, 18, alebo 24 km/h, čo je ideálne pre začínajúcich či mierne pokročilých jazdcov. Pohodlné ovládanie zaistí verná napodobenina volantu z Formuly 1 v pomere 2,1 : 1. Vďaka nastaviteľnému rámu a volantu je Gokart vhodný pre deti aj dospelých s výškou postavy od 130 do 190 cm a maximálnou hmotnosťou 100 kg.


Prepojenie s mobilnou aplikáciou

Gokart možno spárovať s mobilnou aplikáciou Segway-Ninebot, ktorá umožní meranie výkonu vrátane zobrazenia aktuálnej rýchlosti a doby dojazdu. Nechýba ani nastavenie jazdných režimov, diagnostika motokáry či výukový tutoriál. Taktiež môžete sťahovať najnovší firmware a obohatiť tak vozidlo o nové funkcie.


Skladacia konštrukcia

Vďaka špeciálne navrhnutej konštrukcii motokáru Gokart ľahko a rýchlo zložíte a odveziete v kufri bežného automobilu.



Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Klasický

Dojazd a rýchlosť

Maximálna rýchlosť 24 km/h

Hmotnosť

Hmotnosť 28 kg

Rozmery

Hĺbka 1 383 mm
Šírka 822 mm
Výška 600 mm
Veľkosť kolies 5 "

Nosnosť

Maximálna nosnosť 100 kg

Farba

Farba Biela
Kód:  NINEgok1
Produktové číslo:  8719324556415
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17