Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Ninebot by Segway® Z10

3,9 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ninebot by Segway® Z10

Kráľovná medzi jednokolkami

Ninebot by Segway Z10 je revolučná jednokolka, na ktorej si užijete veľa zábavy pri jazde v mestskej doprave aj v teréne. Jednokolka dosahuje rýchlosť až 45 km/h a radí sa tak k najrýchlejším z radu Segway. Poháňaná je vysokokvalitnou Li-Ion batériou, ktorá zaistí dojazd 90 km, teda približne 9 hodín jazdy. Vďaka dlhému dojazdu je jednokolka ideálna aj na dlhšie cesty a výlety. Špičkovú stabilitu umožňuje robustné 18" koleso s terénnou vzorkou a pneumatikou s hrúbkou 4,1", vďaka čomu sa nemusíte obávať jazdy na hrubej dlažbe, v bahne či na inom nerovnom povrchu. Ninebot by Segway Z10 je jednokolka pre teenagerov a dospelých, ktorí sa chcú premiestňovať moderným spôsobom.

Kľúčové vlastnosti jednokolky Ninebot by Segway Z10

  • Jednokolka určená do mesta aj do terénu
  • S maximálnou rýchlosťou 45 km/h a dojazdom 90 km
  • Robustné 18" koleso s terénnou vzorkou
  • Ergonomicky tvarované pedále pre maximálne pohodlie
  • Zadné aj difúzne svetlá, LED diódy pre skvelú viditeľnosť
  • Inteligentný systém na správu batérií
  • Ninebot by Segway Z10 poháňaná Li-Ion batériou
  • Odnímateľný blatník
  • Integrovaný displej
  • Čierna

Hmotnosť:
24 kg
Nosnosť:
150 kg
Rozmery:
53 × 45,7 × 17,8 cm

Rýchlosť

45 km/h

Dojazd

90 km

Rozmer kolesa

18 × 4,1 palca

Skvelé vybavenie

Ak sa vydáte na prechádzku do terénu či vás zastihne nepriaznivé počasie, určite oceníte blatník, ktorý môžete v prípade potreby odňať. K maximálnej možnej stabilite prispejú ergonomické pedále, ktoré umožnia pevné držanie vašich chodidiel a veľmi pohodlnú jazdu. Súčasťou jednokolky je tiež páka vhodná nielen na účely dojazdu. Páku môžete kedykoľvek podľa potreby odobrať.

25o stúpania

Úzke cesty

Bahno

Nerovný povrch

Tráva

Viditeľnosť za všetkých podmienok

Ninebot by Segway Z10 je vybavená automatickými opticko-indukčnými LED diódami, zadnými svetlami aj difúznymi svetlami, ktoré zaistia viditeľnosť za všetkých podmienok. Nechýba ani integrovaný displej, ktorý informuje o stave batérie. Jednokolka navyše disponuje inteligentným systémom na správu batérií, tá chráni batériu voči prehrievaniu, prepätiu a podpätiu, čím zaručuje, že batéria zostane v perfektnom stave. Ninebot by Segway Z10 je skutočne revolučným spôsobom prepravy.

Všetko prehľadne v mobilnej aplikácii

Vďaka mobilnej aplikácii môžete pomocou bluetooth spojiť váš telefón s jednokolkou Ninebot by Segway Z10 a mať úplný prehľad o jazdných údajoch, vykonávať diagnostiku alebo nastaviť jazdné parametre a osvetlenie. Rýchlo a jednoducho.

Parametre a špecifikácia

Maximálna nosnosť

Max. nosnosť 150 kg

Dojazd a rýchlosť

Maximálna rýchlosť 45 km/h

Výkon

Výkon 1 800 W

Hmotnosť

Hmotnosť 24 kg
Kód:  NINEZ10
Produktové číslo:  8719324556460
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04