Obnoviť stránku

Ninebot by Segway® ONE S2

4,0 11 hodnotení
501,90 €

Ninebot by Segway® ONE S2

Výkonná vnútorná konštrukcia s vynikajúcimi schopnosťami

Výstupný výkon motora dosahuje 500 W a disponuje pokročilou technológiou „Ninebot sine wave inverter technology“. Maximálna rýchlosť dosahuje pôsobivých 24 km/h, takže sa svižne dostanete tam, kam budete potrebovať. Vysokokapacitná batéria má dostatok energie a úspornú prevádzku, že vám umožní maximálny dojazd až 30 km. Ninebot by Segway ONE S2 disponuje hneď dvoma batériami s tým, že jedna sa nachádza na pravej a druhej na ľavej strane. Jednokolka môže ísť buď na jednu alebo obe batérie. K jej výdrži prispieva aj Inteligentná správa batérií, ktorá monitoruje status každého batériového článku zvlášť. Plné nabitie zaberie 3 hodiny.

Farebné LED osvetlenie

S pomocou inteligentnej mobilnej aplikácie Ninebot by Segway si môžete pár kliknutiami nastaviť jeden z tisícov dostupných svetelných efektov. Nechajte aby Ninebot by Segway ONE S2 odrážal vašu momentálnu náladu či jasne ukazoval váš štýl. Rovnako si môžete nastaviť rôzne farby v závislosti od stavu batérie.

Kľúčové vlastnosti jednokolky Ninebot by Segway® ONE S2

  • Výkonný 500W motor
  • Možnosť nastavenia farebného LED osvetlenia
  • Dojazd až 30 km (v závislosti od štýlu jazdy)
  • Maximálna rýchlosť 24 km/h
  • Prispôsobiteľný dizajn
  • Možno prepojiť s inteligentnou aplikáciou Ninebot by Segway
  • Vysoko odolné vyhotovenie

Inteligentná správa pomocou aplikácie v telefóne

Po spojení Ninebot by Segway S2 pomocou Bluetooth s telefónom je možné sledovať jazdné údaje, vykonávať diagnostiku, nastavovať rôzne parametre, či aktualizovať firmware z Cloudu kedykoľvek a kdekoľvek. Môžeš zlepšovať svoje jazdné skúsenosti a vďaka integrovanej sociálnej sieti zdieľať svoje dosiahnuté jazdné výkony s ostatnými jazdcami.

Bezpečnosť predovšetkým

Segway & Ninebot majú za sebou dlhé roky skúseností so samobalančnými osobnými transportérmi a bezpečnostnými algoritmami ich pohybu. S Ninebot by Segway ONE S2 zvládnete dôjsť takmer kamkoľvek, pretože zvládne prejsť terénom, s ktorým sa napríklad rôzne hooverboardy nevysporiadajú. Nebojte sa zdolávať výzvy a vyrazte do sveta. Všetky obvody jednokolky Ninebot by Segway ONE S2 sú hermeticky uzavreté a disponujú krytím podľa špecifikácie IP54, takže sa nemusíte báť dažďa, piesku a ani bahna.

Parametre a špecifikácia

Maximálna nosnosť

Max. nosnosť 120 kg

Dojazd a rýchlosť

Maximálna rýchlosť 24 km/h

Výkon

Výkon 500 W

Hmotnosť

Hmotnosť 11,4 kg
Kód:  NB1S2
Záruka: 12 mesiacov
Produktové číslo:  8594184710234

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06