Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Ninebot by Segway Kickscoter ES2 – Dark Grey

4,3 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ninebot by Segway Kickscoter ES2 – Dark Grey

Ninebot by Segway Kickscoter ES2 predstavuje elektrickú kolobežku, s ktorou vás cesty do školy, práce i mesta budú jednoducho baviť. Vďaka svojim kompaktným rozmerom ju možno ľahko prenášať v ruke či prevážať v aute. Vysokokapacitná lítiová batéria umožňuje dosiahnuť rýchlosť až 25 km/h a dojazd 25 km. Elektrická kolobežka však disponuje možnosťou pridania ďalšej prídavnej batérie, čím sa zvýši maximálna rýchlosť na 30 km/h a dojazd dokonca na 45 km. Kolobežka je pre perfektnú viditeľnosť vybavená dizajnovými svetlami a zadnými LED svetlami. Zafarbenie svetiel pritom môžete zvoliť presne podľa vašich preferencií. Vyrobená je kombináciou materiálov titán, karbón, magnézium a hliník, ktoré zabezpečia jej veľmi nízku hmotnosť a súčasne pevnosť a odolnosť. 

Kľúčové vlastnosti elektrickej kolobežky Ninebot by Segway Kickscoter ES2 – Dark Grey

  • Elektrická kolobežka vhodná do školy, práce i mesta
  • Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť
  • S rýchlosťou 25 km/h a dojazdom 25 km
  • S prídavnou batériou dosahuje rýchlosť 30 km/h a dojazd 45 km
  • Dizajnové svetlá a zadné LED svetlá
  • Pre maximálne pohodlie vybavená tempomatom
  • Veľmi jednoduché ovládanie a používanie
  • Možnosť prepojenia s aplikáciou
  • Inteligentný systém riadenia batérie
  • Farebné prevedenie: tmavo-sivé/li>

Pohodlné a jednoduché používanie Ninebot

Elektrická kolobežka Ninebot by Segway Kickscoter ES2 vyniká svojim veľmi jednoduchým a pohodlným používaním. To umožní tiež tempomat, ktorý zaistí plynulú jazdu. Kolobežku môžete veľmi ľahko ovládať, kedy rýchlosť zvýšite zatlačením páčky dopredu a znížite pootočením páčky späť. Jednoducho pribrzdíte zošliapnutím malej brzdy na zadnom koliesku. Smer určíte náklonom na tú stranu, na ktorú sa chcete vydať. Akonáhle dorazíte do cieľa, stlačíte tlačidlo a kolobežku ľahko zložíte.

Veľmi kvalitné komponenty Ninebot by Segway Kickscoter ES2

Nielen vaše kĺby ocenia prepracovaný systém dvojitého odpruženia zadného i predného kolesa. Pre vysokú bezpečnosť je kolobežka vybavená špičkovým brzdným systémom, ktorý kombinuje prednú elektronickú brzdu podporenú ABS systémom a zadnú mechanickú. Nechýba ani inteligentný systém riadenia batérie, kedy akákoľvek prebytočná energia, ktorá vznikne v priebehu jazdy napríklad pri jazde z kopca, je uložená späť do batérie a tým pridá kilometre k dojazdovej vzdialenosti.

Možnosť prepojenia s aplikáciou

Elektrickú kolobežku je možné spárovať pomocou inteligentného mobilného telefónu so špeciálnou aplikáciou, v ktorej môžete sledovať stav batérie, prevádzkovú teplotu a ďalšie praktické informácie o vašom modeli. Vďaka aplikácii budete mať tiež stále prehľad o tom, kde sa vaša kolobežka nachádza a navyše s pomocou aplikácie môžete na diaľku znemožniť jej naštartovanie. Ninebot by Segway Kickscoter ES2 je jednoducho skvelou voľbou do mesta aj na kratšie výlety.

Hmotnosť:
12,5 kg

Nosnosť:
100 kg

Rozmery:
113 × 102 × 43 cm

Kód:  NINE13
Produktové číslo:  8719324556873
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01