Obnoviť stránku

Ninebot by Segway® KickScooter ES2

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ninebot by Segway® KickScooter ES2

Revolučný model elektrickej kolobežky Ninebot by Segway KickScooter ES2 sa rýchlo stane vaším verným parťákom na cestách. Nastavte si difúzne podsvietenie kolobežky, podľa vášho štýlu alebo nálady a vydajte sa na cestu. Vďaka vysokokapacitnej batérii ide kolobežka rýchlosťou až 25 km/h a vy preto dorazíte vždy včas. Pri ceste do školy alebo do práce vám jazdu uľahčí tempomat, ktorý si nastavíte presne podľa vašich potrieb. Bezpečnú jazdu zaručujú vysoko odolné a bezúdržbové air-less kolesá a kombinácia elektronickej a blokovacej mechanickej brzdy na okamžité a jednoduché zastavenie. V cieli kolobežku uvoľnením poistky zložíte a vďaka nízkej hmotnosti kamkoľvek prenesiete.

Kľúčové vlastnosti Ninebot by Segway KickScooter ES2

  • LED displej na riadidlách ukazuje aktuálnu rýchlosť a stav batérie
  • Pri jazde z kopca dochádza k rekuperácii energie späť do batérie
  • Mechanická a elektronická brzda s ABS pre maximálnu bezpečnosť
  • Odpruženie predného aj zadného kolesa pre komfortnú jazdu
  • LED osvetlenie zaručujúce bezpečnú jazdu aj po tme
  • Nastaviteľný tempomat uľahčí jazdu na dlhšie vzdialenosti
  • Bluetooth prepojenie kolobežky s mobilnou aplikáciou
  • Moderný dizajn prepracovaný do posledného detailu

Plánujte vo veľkom

S elektrickou kolobežkou Ninebot sa nemusíte báť ani dlhších trás. V rámci základného vybavenia bezproblémovo prejde na jedno nabitie až 25 km. Ak budete chcieť vyraziť ešte ďalej, stačí pripojiť prídavnú batériu a maximálny dojazd sa okamžite zvýši až na 45 km. Jazdu na dlhších trasách vám spríjemní tempomat, ktorý sa za vás postará o udržiavanie danej rýchlosti.

Získajte vždy aktuálne informácie

Spárujte elektrickú kolobežku Ninebot by Segway KickScooter ES2 s vaším mobilným telefónom a sledujte, ako vám to ide. Aplikácia Ninebot by Segway App vám ukáže nielen stav batérie alebo vašu aktuálnu rýchlosť, ale zároveň môžete nájsť svojich priateľov a zmerať si s nimi sily. Súčasťou aplikácie je aj podrobný výučbový plán, ktorý vás zoznámi so všetkými funkciami kolobežky. S pomocou aplikácie môžete nastavovať maximálnu rýchlosť, tempomat alebo dokonca ochrániť kolobežku pred krádežou.

 

Parametre a špecifikácia

Batéria

Kapacita batérie 5,2 Ah
Typ batérie Lítiová
Kód:  NINE11
Produktové číslo:  8719324556866
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07