Obnoviť stránku

Nikon Coolshot 80VR

2,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nikon Coolshot 80VR

Nikon CoolShot 80VR je laserový diaľkomer ideálny pre hráčov golfu, vďaka ktorému bude hra ešte precíznejšia a presnejšia. Diaľkomerom vyhodnotíte absolútne presnú vzdialenosť, vďaka čomu budete môcť veľmi ľahko zamieriť. Optický systém VR redukuje vibrácie spôsobené pohybom ruky, tie sú znížené na 1/5 či menej, čo zaručí rýchlejší a spoľahlivejší odpočet. Technológia LOCKED ON ukazuje bezprostredné vizuálne potvrdenie vzdialenosti od cieľa v prípade, že sa objekty vzájomne prekrývajú. Nikon CoolShot 80VR so svojím dosahom 915 m je nepostrádateľnou pomôckou pre golfistov, ktorí chcú hrať precíznym a presným spôsobom.

Kľúčové vlastnosti laserového diaľkomeru Nikon CoolShot 80VR

  • Laserový diaľkomer pre hráčov golfu
  • Nikon CoolShot 80VR vyhodnotí presnú vzdialenosť k cieľu
  • Optický VR systém redukuje vibrácie
  • Technológia LOCKED ON
  • HYPER READ poskytujúce rýchle meranie
  • Veľmi vysoký výkon
  • Nikon CoolShot 80VR má ergonomický dizajn
  • Dosah až 915 m
  • Zväčšenie 6 ×
  • Hmotnosť 200 g

Technológia VR pre redukciu vibrácií

Nikon CoolShot 80VR je vybavený technológiou umožňujúcou redukovať vibrácie obrazu v hľadáčiku spôsobené pohybom ruky. Tie môžu byť znížené až na 1/5, vďaka čomu je odpočet ešte presnejší. Vďaka rýchlejšiemu a ľahšiemu nasmerovaniu lasera na cieľ je výrazným spôsobom zvýšená tiež jednoduchosť merania malého objektu, čo je dosiahnuté kombináciou technológie VR redukujúcej vibrácie a veľmi precíznej funkcie merania.

Technológia LOCKED ON umožňuje presné zamierenie

Vďaka laserovému diaľkomeru Nikon CoolShot 80VR objavíte úplne jedinečný spôsob, ako zistiť, že cieľová vzdialenosť už bola zmeraná. Technológia LOCKED ON zaručí, že diaľkomer zobrazí vzdialenosť k najbližšej jamke aj v prípade, že sa v pozadí golfového ihriska budú nachádzať iné objekty alebo napríklad stromy. V takejto situácii sa v hľadáčiku objaví značka LOCKED ON, ktorá vás upozorní na ďalšie objekty v jeho zornom uhle. Vďaka tejto funkcii sa vždy zmeria tá správna vzdialenosť k najbližšej jamke a nemusíte sa obávať, že by bola ovplyvnená objektmi nachádzajúcimi sa v jej blízkosti.

HYPER READ a vysoký optický výkon

HYPER READ, úplne unikátny algoritmus pre spracovanie dát, zaručí, že vám Nikon CoolShot 80VR vždy dodá rýchlu zmeranú reakciu  a to aj nezávisle na vzdialenosti od cieľa. Vďaka tomu sa budete môcť plne koncentrovať na svoju hru a nezaťažovať sa čakaním na výsledky meraní. Laserový diaľkomer predstavuje vysoko výkonného pomocníka pre meranie vzdialenosti  a to aj vďaka viacnásobným antireflexným vrstvám na šošovkách, ktoré umožnia ešte zreteľnejší obraz. Na základe týchto vrstiev dochádza k zvýšeniu prenosu svetla a naproti tomu zníženiu odleskov odrazu svetla, čo zaistí jasné a presné videnie cieľových objektov.

Nikon CoolShot 80VR - to je výkon, precíznosť a jednoduché použitie

Laserový diaľkomer je navrhnutý tak, aby jeho použitie bolo veľmi komfortné. To zaručí jeho ergonomicky tvarované telo a ľahká hmotnosť, vďaka ktorým je možné ho ľahko používať a dosiahnuť maximálne presného výsledku. Nikon CoolShot 80VR je precíznym pomocníkom, ktorý vždy zaistí rýchle a dokonale presné výsledky merania, čo uľahčí vašu golfovú hru. Ak hľadáte spoľahlivý a vysoko výkonný laserový diaľkomer, Nikon CoolShot 80VR je tou pravou voľbou. 

Rozmery:
99 × 75 × 48 mm

Priemer objektívu:
21 mm

 

Parametre a špecifikácia

Kód:  OI708c3e
Produktové číslo:  40818099476
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06