Obnoviť stránku

Night Pearl Scops 35 MAX

Príslušenstvo k tovaru

Night Pearl Scops 35 MAX

Night Pearl Scops 35 MAX predstavuje termovízny monokulár určený pre lovcov preferujúcich skutočne vysokú kvalitu obrazu a to aj na veľké vzdialenosti. K tej výrazne prispieva jadro s inovovanou technológiou VOx 17 µm a rozlíšením 640 × 512 pixelov, rovnako ako 35 mm objektív zaručujúci kvalitné zameranie cieľa. Monokulár ponúka veľmi pestrú paletu farieb obrazu, medzi ktorými nechýba teplá čierna, biela, červená aj dúhová. Určite oceníte tiež zväčšenie 2,5× a digitálne zväčšenie 2/4×. Monokulár umožňuje veľmi pohodlné používanie a to vďaka odolnému telu kompaktných rozmerov a jednoduchému intuitívnemu ovládaniu. Night Pearl Scops odhalí aj za úplnej tmy to, čo je oku neviditeľné.

Kľúčové vlastnosti termovízneho monokulára Night Pearl Scops 35 MAX

  • Termovízny monokulár s vysokou kvalitou obrazu
  • Jadro s inovovanou technológiou VOx 17
  • Kvalitné zameranie cieľa vďaka 35 mm objektívu
  • Detekuje objekty na skutočne veľké vzdialenosti
  • S veľmi pestrou paletou farieb
  • Odolné telo s kompaktnými rozmermi
  • Night Pearl Scops 35 MAX zaobstará snímky aj videá
  • Možnosť stiahnutia snímok aj videí do PC a zdieľanie cez Wi-Fi
  • Používanie v teplotnom rozmedzí -20 až +50 °C
  • Hot Spot Tracking na sledovanie bodu s najvyššou teplotou
  • So zabudovaným laserovým ukazovadlom
  • Úsporný režim šetriaci batériu
  • Jednoduché a intuitívne ovládanie
  • Čierny

Night Pearl Scops 35 MAX zaobstará snímky aj videá

Night Pearl Scops 35 MAX je skutočne veľmi praktický monokulár, ktorý vyniká vysokou kvalitou obrazu aj kompaktnými rozmermi. Umožňuje nielen vytvorenie snímok, ale tiež videí. Tie si môžete následne stiahnuť do svojho počítača. Nechýba ani video-výstup pre zobrazenie snímok aj videí na externom monitore a rovnako možnosť ich zdieľania cez Wi-Fi.

Monokulár na lov na veľkú vzdialenosť

Ak hľadáte termovízny monokulár, s ktorým budete môcť detekovať objekty a zvieratá v rámci lovu na skutočne veľkú vzdialenosť, Night Pearl Scops vám práve toto umožní. Automobil detekuje na vzdialenosť 5 483 m, človeka na vzdialenosť 2 319 m, jeleňa alebo prasa na 2 059 m a bažanta na 412 m.

Veľmi jednoduché a pohodlné používanie

Monokulár je možné používať aj pri veľmi nízkych a veľmi vysokých teplotách, konkrétne v rozmedzí -20 až +50 °C. Funguje za pomoci vstavanej batérie, ktorá udrží prístroj v prevádzke po dobu 4 hodín, potom je potrebné ju znovu dobiť, čo je možné aj cez powerbanku. Je vybavený tiež úsporným režimom, ktorý batériu šetrí a systémom Hot Spot Tracking na sledovanie bodu s najvyššou teplotou.Night Pearl Scops 35 MAX detekuje zver na skutočne veľkú vzdialenosť, vďaka čomu sa lov stane maximálne presným.

Rozmery:
18 × 7 × 7 cm

Hmotnosť:
420 g

Parametre a špecifikácia

Typ optiky

Typ Monokulár

Vlastnosti

Digitálne zväčšenie 4 x
Optické zväčšenie 2,5 x
Maximálne zväčšenie 10 x
Maximálne rozlíšenie 640x512 px
Priemer šošovky 35 mm
Frekvencia obnovy obrazu 50 Hz
Výdrž batérie 4 h
Detekčná vzdialenosť 2 319 m
Hmotnosť 420 g
Kód:  ELOV0336
Produktové číslo:  2NPSCOPS35MAX

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07