Obnoviť stránku

Nepremokavé vaky

Nepremokavý vak sa postará o to, aby boli všetky vaše veci uschované v bezpečí a suchu, či už idete kempovať, plávať, alebo len chcete mať svoje cennosti chránené pri zlom počasí alebo pre prípad nehody. Viac sa o tomto produkte a jeho druhoch dozviete v riadkoch nižšie.

Pokračovať
Spresniť parametre
50 položiek
EG View 80L 28202 - Nepremokavý vak
EG View 80L 28202
5
36,90 €
Na sklade 1 ks
Nepremokavý vak

Nepremokavé vaky

Ako zabezpečiť, aby v prírode zostali naše veci v bezpečí pred vodou a prachom? Ideálnym riešením je použitie nepremokavých doplnkov, napríklad vaku na vodu, ochranného obalu na telefón alebo ochranných návlekov. Svoje zastúpenie v tejto oblasti majú výrobcovia Sea To Summit, Osprey či Tatonka. Ochranné návleky poskytne spoločnosť Spokey a vodoodolné puzdrá na mobilné telefóny nájdete pod značkou BBB.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07