Obnoviť stránku

National Geographic W5071

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

National Geographic W5071

Má batoh pokrytie vášho životného štýlu a máte radi, či s ním žijete? Potrebujete mať všetko vybavenie na dosah ruky počas dlhých alebo celodenných výletov do prírody? V takomto prípade bude vhodný batoh vhodný a splní všetky vaše požiadavky. Ľahko prístupné vrecká budú na dosah ruky s týmto batohom National Geographic. 

vlastnosti

  • Zrkadlové vrecko, šošovky a príslušenstvo
  • V batohu máte niekoľko organizátorov, aby si batoh udržali v poriadku
  • V zadnej čalúnenej časti umiestnite svoj notebook do radu 15,4 "
  • Dve bočné vrecká môžu byť použité na držanie statívu alebo fľaše s vodou
  • Predné vrecká sú vhodné pre osobné predmety (mobilný telefón a dokumenty)
  • Ľahký prístup k vonkajším vreckám

Dokonalé usporiadanie priestoru

Kompaktný batoh vám ponúka komfortné ukladanie technológie a umožňuje vám slobodne cestovať, vediac, že ​​budete mať vždy všetko a predovšetkým bezpečnú. Úložný priestor pre osobné veci (oblečenie, knihy, mapy ...), ktorý sa nachádza v hornej časti batohu, je priestranný a otvára sa na zips. Spodná polstrovaná priehradka sa môže použiť aj pre fotoaparát alebo videokameru a príslušenstvo, ako sú šošovky, blesk, batérie, káble, nabíjačky atď. Tento priestor je vybavený modulárnymi oddielmi, ktoré vám umožnia prispôsobiť priestor batohu podľa vašich potrieb. 

Pre tvoje pohodlie

Váš laptop sa dá nájsť aj tu a môžete ho bezpečne uložiť v zadnej čalúnenej oblasti. V neposlednom rade existujú dve bočné vrecká na fľaše, ktoré slúžia ako kotvová podpera pre trojnožku alebo monopod. Pohodlie chrbta, keď ho nosíte dlhší čas, poskytne na zadnej strane batohu tlmený priedušný materiál . S týmto praktickým pomocníkom si budete môcť fotiť oveľa viac.

Rozmery:
44 × 30 × 19 cm

Vnútorné rozmery:
24,5 × 28 × 11 cm
hmotnosť:
1,66 kg

Parametre a špecifikácia

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 11 cm
Šírka 28 cm
Výška 24,5 cm

Výbava

Vrecká Vrecko na notebook

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 15,4 "

Farba

Farba Sivá
Kód:  NGO5101a
Produktové číslo:  NG W5071

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19