Obnoviť stránku

Nathan Peak black 535ml / 18oz

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nathan Peak black 535ml / 18oz

Každý bežec určite vie, aké dôležité je dodržiavať pitný režim. Vie to aj výrobca športového tovaru Nathan, ktorý na trh prichádza s praktickou bežeckou ledvinkou. Tá je už priamo v balení doplnená o špeciálnu ergonomicky tvarovanú fľašu SpeedDraw s objemom 535 ml a uzáverom fungujúcim na princípe push-pull. Vďaka naklonenému držiaku, ktorý obmedzuje otrasy, fľaša pohodlne zvládnete vybrať jednou rukou.

Ergonomicky tvarovaná je nielen fľašu, ale aj samotná ledvinka - rozšírené bočné časti pohodlne objímu vaše telo a perfektne mu sadnú. Vnútri nájdete rozšíriteľnou pružnú kapsu na drobnosti a vrecko na iPhone 6 Plus. Ak by ste si toho so sebou chceli vziať viac, iste oceníte vonkajší systém naťahovacích šnúrok pre extra úložný priestor.

kľúčové vlastnosti

  • Bežecká ledvinka s fľašou SpeedDraw
  • Tlmí otrasy fľaše
  • Pružná vrecko na osobné veci
  • Rozšírenej časti pre pohodlné objatí tela
  • Extra úložný priestor vďaka flexi šnúrkam
  • Vrecko na iPhone 6 Plus

Obvod pása:
66-112 cm

hmotnosť:
170 g

Vnútorný objem:
0,38 l

Parametre a špecifikácia

Využitie

Využitie Športové
Kód:  SPTms1878

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02