Obnoviť stránku

Nash Siren R4 Presentation Set 2 Rod 2 + 1

521,72 €

Nash Siren R4 Presentation Set 2 Rod 2 + 1

Rybársky hlásič záberu je praktické zariadenie pre všetkých moderných rybárov. Hlásič budete počuť zakaždým, keď sa pohne vlasec a garantuje, že vám žiadna ryba neujde. Nash Siren R4 Presentation Set 2 Rod 2 + 1 vám preukáže službu vo chvíli, keď nemáte možnosť sa plne sústrediť na rybárčenie. Môžete ho upevniť na rybársku vidličku či stojan. Rybársky hlásič Nash dokáže plynule nastavovať hlasitosť. Hlásič bol doplnený záchytnými chráničmi, zaisťujúcimi ochranu prúta pred jeho vypadnutím. V súprave nájdete tiež prijímač, ktorý možno umiestniť v ľubovoľnej vzdialenosti od prúta, a tak vám pomôže okamžite reagovať na záber.

Významné parametre hlásiča záberu Nash Siren R4 Presentation Set 2 Rod 2 + 1

  • Sada signalizátorov Nash vám dá vedieť pri každom zábere vlasca
  • Množstvo hlásičov v škatuli: 2 ks
  • Množstvo prijímačov: 1 ks
  • Možná regulácia hlasitosti
  • Konektor na pripojenie swingeru

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Nastaviteľná hlasitosť, Konektor na pripojenie swingeru, Nastaviteľná citlivosť, Nastaviteľný tón, Integrované záchytné uši, Možnosť spárovania s príposluchom
Farba diódy Viacfarebná

Súprava

Počet hlásičov 2 ks
Počet prijímačov 1 ks
Kód:  RYB019678
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5055108929826

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01