Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Nash Dwarf Landing Net

79,28 €

Nash Dwarf Landing Net

Kvalitný a spoľahlivý podberák je hneď po prúte a nekonečnej trpezlivosti tou najdôležitejšou súčasťou výbavy každého rybára. Podberáková tyč pre silný úchop meria celkovo 180 mm a využijete ju tam, kde máte priamy kontakt s vodou. Konštrukcia je teleskopická, oceníte teda nenáročnú manipuláciu bez zložitého skladania. Zložený zaberá len naozaj málo miesta a hravo ho preveziete k vode. Môžete ju teda vziať so sebou aj na lov trofejných kúskov. Konštrukcia hlavy má skladacie vyhotovenie a výrazne prispieva k lepším prepravným rozmerom podberáka. S kvalitným kúskom vybavenia Nash vám už žiadna ryba nezmizne pod hladinou.

Zásadné funkcie podberáka Nash Dwarf Landing Net

  • Dĺžka rukoväti podberáka 180 mm
  • Nepogumovaná sieťovina
  • Konštrukciu hlavy je možné zložiť
  • Rozmery siete: 107 × 180 cm

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Na kapry

Hlava

Skladacie Áno
Sieťovina Nepogumovaná
Šírka 107 cm
Dĺžka 180 cm

Násada

Dĺžka 180 mm
Počet dielov Teleskopický
Kód:  RYB016046
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5055108914822

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11