Obnoviť stránku

Nano One Q2

Nano One Q2

Vyrazte s priateľmi na ihrisko alebo jazdite do školy ako pán. Kdekoľvek sa s jednokolovým elektrickým skateboardom NANO Q2 objavíte, zaručene upútate pozornosť. Zásluhou systému dynamickej stability nepotrebuje na ovládanie riadidlá, jazdí rýchlosťou až 18 km/hod. a vďaka integrovaným reproduktorom môžete počas jazdy počúvať hudbu. Práve ste našli ideálny darček!

Kľúčové vlastnosti

  • Systém dynamickej stability - jazdiť sa na ňom naučí každý
  • Až 18 km za hodinu - rýchla jazda bez námahy
  • Počúvajte hudbu vďaka vstavaným reproduktorom
  • Efektné LED pásiky po stranách
  • Na cestu vám za šera posvieti svietidlo

Pokročilý stabilizačný systém

Elektrický skateboard NANO Q2 umožní skvelú jazdu s variabilným pohybom a výkonným 500 W motorom. Dynamický stabilizačný systém udržuje rovnováhu a presne reaguje na vaše náklony. Šťavu skateboardu dodáva špeciálna lítiová batéria Samsung, ktorá je pripravená na akciu za hodinu nabíjania. Slová chvály si zaslúži za dojazd 15 km a integrované svietidlo, ktorá vám posvieti pri neskorom návrate.

Skateboard s bluetooth

Najmä za slabšieho svetla vynikne efekt LED pások, ktoré obopínajú takmer celý skateboard. Toto riešenie dodáva približovadlu poriadnu dávku štýlu. Chcete si pustiť počas jazdy nahlas hudbu? Tak aj to s týmto skejtbordom môžete. S mobilom ho prepojíte pomocou bluetooth, takže stačí jednoduché spárovanie a môžete vyraziť. A s hudbou pekne nahlas!

Parametre a špecifikácia

Maximálna nosnosť

Max. nosnosť 100 kg

Dojazd a rýchlosť

Maximálna rýchlosť 18 km/h

Výkon

Výkon 500 W

Hmotnosť

Hmotnosť 10,5 kg

Počet motorov

Počet motorov 1

Diaľkové ovládanie

Ovládanie rýchlosti Diaľkové ovládanie

Dĺžka

Dĺžka 94 cm
Kód:  GYRO002
Produktové číslo:  8594184710098
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08