Obnoviť stránku

Nano One Q1

Nano One Q1

Vyrazte s priateľmi na prechádzku alebo jazdite do školy ako pán. Kdekoľvek sa s jednokolovým elektrickým skateboardom NANO Q1 objavíte, zaručene upútate pozornosť. Zásluhou systému dynamickej stability nepotrebuje na ovládanie riadidlá, jazdí rýchlosťou až 18 km / h a vďaka integrovaným reproduktorom môžete počas jazdy počúvať hudbu. Práve ste našli ideálny darček!

kľúčové vlastnosti

  • Systém dynamickej stability - jazdiť sa na ňom naučí každý
  • Až 18 km za hodinu - rýchla jazda bez námahy
  • Počúvajte hudbu vďaka vstavaným reproduktorom
  • Efektné LED pásiky po stranách
  • Na cestu vám za šera posvieti svietidlo

Pokročilý stabilizačný systém

Elektrický skateboard NANO Q1 umožní parádnu jazdu s variabilným pohybom a výkonným 500W motorom. Dynamický stabilizačný systém udržuje rovnováhu a presne reaguje na vaše náklony. Šťavu skateboarde dodáva špeciálna lítiová batéria Samsung, ktorá je pripravená na akciu za hodinu nabíjania. Slová chvály si zaslúži za dojazd 15 km a integrovaná svietidlo, ktorá vám posvieti pri neskorom návrate.

Skateboard s Bluetooth

Najmä za slabšieho svetla vynikne efekt LED pások, ktoré obopínajú takmer celý skateboard. Toto riešenie dodáva približovadlo poriadnu dávku štýlu. Chcete si pustit během jízdy nahlas hudbu?Tak aj to s týmto skejtov môžete. S mobilom ho prepojíte pomocou Bluetooth, takže stačí jednoduché spárovanie a môžete vyraziť. A s hudbou pekne nahlas!

Parametre a špecifikácia

Maximálna nosnosť

Max. nosnosť 100 kg

Dojazd a rýchlosť

Maximálna rýchlosť 18 km/h

Výkon

Výkon 500 W

Hmotnosť

Hmotnosť 10,5 kg

Počet motorov

Počet motorov 1

Diaľkové ovládanie

Ovládanie rýchlosti Diaľkové ovládanie

Dĺžka

Dĺžka 94 cm
Kód:  GYRO001
Produktové číslo:  8594184710081
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13