Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Najpredávanejšie, najlepšie čistiace a mazacie prostriedky na bicykel

Tiež si myslíme, že si zaslúžite to najlepšie. Preto sme pre vás na tejto stránke zoradili čistiace a mazacie prostriedky na bicykel od najpredávanejších po najmenej predávané. Na výber máte z 98 produktov. Najväčší záujem je medzi zákazníkmi v súčasnosti o Muc-Off Bike Cleaner 1L, ktorý si môžete zaobstarať za 11,90 € vr. DPH. Ak vás zaujímajú skôr najlepšie čistiace a mazacie prostriedky na bicykel z hľadiska hodnotenia používateľov, tak sa pozrite do kategórie čistiace a mazacie prostriedky na bicykel recenzie a testy.
Spresniť parametre
98 položiek
Muc-Off MO-94 - Mazivo
Muc-Off MO-94
4,9
7,60 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Mazivo –

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07