Obnoviť stránku

Tejpy.cz Muscle gél na unavené svaly a kĺby 100 ml

9,90 €

Tejpy.cz Muscle gél na unavené svaly a kĺby 100 ml

Sú vaše svaly unavené a vy potrebujte okamžitú úľavu? Ak áno, tak práve pre vás je tu športová emulzia Muscle gel. Tento pomocník je vhodný ako pre amatérskych, tak pre profesionálnych športovcov. Muscle gél urýchľuje regeneráciu a uvoľňuje svaly vďaka obsiahnutým esenciálnym olejom ako je zázvor, rozmarín, citrón, klinček a borovica. Veľkou výhodou tohto pomocníka je to, že sa rýchlo vstrebáva, jemne chladí a obsiahnutý výťažok z Rhodolie umocňuje pocit spokojnosti po dobrom výkone.

Kľúčové vlastnosti Muscle gélu

  • Vhodný ako pre amatérskych, tak pre profesionálnych športovcov
  • Urýchľuje regeneráciu a uvoľňuje svaly
  • Chladivý účinok

Doplnenie a špecifikácia Muscle gélu:

Zloženie:
Aqua, Alcohol Denat., Sodium acrylate/Sodium Acryloyldimethyl TaurateCopolymer, Helianthus annuus Seed Oil, Citrus Limon Peel Oil, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Limonene, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Arnica Montana Flower Extract, Caprylyl Glycol, Zingiber Officinale Root Oil, Achillea Millefolium Extract, Symphytum Officinale Root extract, Eugenia Caryophyllus Leaf Oil, Eugenol, Rhodiola Rosea Root Extract, Citral, Linalool, Rosmarinus Officinalis Leaf extract.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Masážny
Účinok na Svaly

Vlastnosti

Objem 100 ml
Typ Regeneračná
Kód:  SPTt1654
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  TEJMG/100

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14