Obnoviť stránku

Muc-Off Bike Cleaner and Matt Finish Twin Pack

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Muc-Off Bike Cleaner and Matt Finish Twin Pack

Súprava čistiacich prostriedkov na motocykel, alebo helmu Muc-Off Bike Cleaner a Matt Finish Twin Pack sa vám bude určite hodiť. Moderný prípravok Muc-Off Bike Cleaner využíva technológiu nano častíc. Práve nano častice vďaka svojej malej veľkosti ľahko preniknú špinou a odstránia ju na molekulárnej úrovni. Ďalšie plus prípravku Muc-Off Bike Cleaner predstavuje úplná biologická odbúrateľnosť – nezaťažujete prírodu. Čistiaci prostriedok je zásaditý, neobsahuje škodlivé kyseliny, alebo rozpúšťadlá. Súčasťou čističa na motocykel sú protikorózne prísady, ktoré chránia kovové časti v priebehu umývania. Nenaruší cielene nanesené mazivá na reťazi, vidliciach a podobne. Je úplne bezpečný pri kontakte s kovom, eloxom, chrómom, titánom, lakom, carbonom, plastom, či gumou. Ďalším prípravkom v súprave je Matt Finish Detailer, ktorý je určený na jemné dočistenie a ochranu saténovo matných lakovaných povrchov, ďalších matných povrchov a dokonca aj vinylu. Po aplikácii vytvára tvrdý ochranný povlak s redukciou zachytávania nečistôt na povrchu. V balení nájdete 1 liter prípravku Muc-Off Bike Cleaner a 750 ml prípravku Matt Finish Detailer za veľmi priaznivú cenu.

Hlavné prednosti – Muc-Off Bike Cleaner a Matt Finish Detailer

  • Čistiaci prostriedok na motocykel s nano technológiou
  • Odstraňuje nečistoty na molekulárnej úrovni
  • Úplne biologicky odbúrateľný a zásaditý
  • Antikorozívne prísady chránia kovové časti
  • Nenarušuje nanesené mazivá
  • Finálne ošetrenie povrchu
  • Veľmi jednoduchá aplikácia a bezpečné použitie
  • Matt Finish Detailer vytvorí ochrannú vrstvu
  • Vyššia ochrana pred usadzovaním nečistôt na povrchu

Aplikácia pripravkov

Čistiaci prípravok Muc-Off Bike Cleaner sa nanáša pomocou rozprašovača na celý motocykel. Následne necháte prípravok cca 3 – 5 minút pôsobiť a potom opláchnete vodou. Muc-Off Bike Cleaner nie je agresívny, preto sa nič nestane ak ho necháte na povrchu dlhšie. Pri jeho používaní nehrozí obvyklé poškodenie laku, alebo krehnutie plastov. Podobne je možné postupovať pri čistiacom prostriedku Matt Finish Detailer, ktorým doladíte finálny povrch ošetrovanej plochy.

Kód:  SPTmo002
Produktové číslo:  5037835557008

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07