Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Muc-Off Bike Care Essentials KIT

4,8 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
38,90 €

Muc-Off Bike Care Essentials KIT

Súprava na bicykel Muc-Off Bike Care Essentials KIT na základné umývanie a konzerváciu

Súprava Muc-Off Bike Essentials Cleaning Kit na základné umývanie a konzerváciu vám pomôže udržať váš bicykel v perfektnom stave. Jej súčasťou je Nano Tech Bike Cleaner, ktorý spoľahlivo čistí aj citlivé povrchy bez toho, aby obsahoval akékoľvek škodlivé látky. Ďalej v nej nájdete Bike Spray, ktorý poskytne jednotlivým častiam bicykla dlhodobú ochranu, a to aj proti korózii. Súčasťou je tiež kvalitná kefa Wheel&Component Brush a špongia. 

Nano čistiaci prostriedok na bicykle

Muc-Off Nano Tech Bike Cleaner je moderný čistiaci prostriedok, ktorý predstavuje skutočnú revolúciu v oblasti profesionálnej chémie. Jeho zloženie je založené na nanočasticach, ktoré vďaka svojej minimálnej veľkosti dokážu ľahko a rýchlo prenikať špinou. Následne ju z povrchu odstraňujú už na molekulárnej úrovni. 

Ochrana povrchu proti korózii

Muc-Off Bike Protect poskytuje ochranu povrchu bicykla vďaka svojmu neuveriteľnému disperznému účinku. Má vysoký obsah olejovej bázy, preto ide o dokonalý produkt po umytí bicykla, pretože vytesňuje zvyšky vody a vlhkosti a dlhodobo pôsobí ako prevencia proti povrchovej korózii.

Kefa na čistenie ráfikov

Muc-Off Wheel & Component Brush je tvarovo konštruovaná na ľahké čistenie ráfikov, ich lúčov, nábojov a brzdového systému

Kvalitná špongia na umývanie

Muc-Off Expanding Microcell Sponge je vysoko kvalitná mikrobunková špongia na umývanie všetkých častí bicykla. Pri kontakte s vodou zväčšuje svoj objem, čo zlepšuje manipuláciu pri umytí. 

Kľúčové vlastnosti Muc-Off Bike Care Essentials KIT

  • Súprava na základné umývanie a konzerváciu
  • Spoľahlivé čistenie aj citlivých povrchov
  • Dlhodobá ochrana jednotlivých častí bicykla
  • Darčekové balenie
  • Súprava obsahuje: nano čistiaci prostriedok, prostriedok na ochranu povrchu bicyklov, kefu na ráfiky, kvalitnú špongiu na umývanie

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Počet funkcií 1
Kód:  MUCK024
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5037835936001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01