Obnoviť stránku

Morakniv rybársky nôž Fishing Comfort Fillet 155

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Morakniv rybársky nôž Fishing Comfort Fillet 155

Rybárčite a radi si svoje úlovky najradšej spracovávate sami hneď po vylovení? Na presné naporciovanie filiet potrebujete kvalitný nôž, ktorý vás nesklame. Nôž prvotriednej kvality nájdete u osvedčeného výrobcu rybárskych pomôcok Morakniv. Presná a hladká práca je dosiahnutá vďaka 155 mm dlhej a 1,9 mm hrubej čepeli. Ostrie noža Fishing Comfort Fillet 155 je chránené proti opotrebovaniu. Odolnosť mu zaručuje kvalitná za studena lisovaná švédska oceľ.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitná švédska oceľ
  • Tvarovaná rukoväť
  • Ochrana proti poraneniu
  • Puzdro so zameniteľnými klipy na opasok
  • Otvor v puzdre pre možnosť zavesenia

Bezpečný za každého počasia

Pracujte vo vlhkom prostredí bezpečne a rýchlo. Nôž je opatrený tvarovanou plastovou rukoväťou čiernej farby s prelisom. Rukoväť je navyše potiahnutá vrstvou mäkkej priľnavej gumy, ktorá zabráni prípadnému pošmyknutiu, ak máte mokré ruky. Keby sa to ale podarilo, nezúfajte. Vaše prsty zostanú celé. Záštita v zelenej farbe zabraňuje skĺznutiu ruky a poraneniu prstov. Nôž je dodávaný s ľahko umývateľný puzdrom, ktoré uľahčuje odtok a dvoma zameniteľnými klipy na opasok.

Parametre a špecifikácia

Použitie

Použitie Lovecký

Čepeľ

Dĺžka čepele 15,5 cm
Dĺžka 29 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 96 g

Funkcie

Počet funkcií 3
Funkcie Klips, Nôž

Typ

Typ Nôž s pevnou čepeľou
Kód:  SPTms1490
Produktové číslo:  7391846025443

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03