Obnoviť stránku

Morakniv nôž Garberg Multi-Mount

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Morakniv nôž Garberg Multi-Mount

Morakniv Garberg Multi-Mount je outdoorový nôž zo Švédska, ktorý bol vyrobený zo špičkových materiálov a má rad vynikajúcich vlastností. Disponuje totiž fulltang čepeľou, ktorá mu dodáva naozaj pevnú konštrukciu. Tá je navyše vyrobená z vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele 12C27 a má polomatnú úpravu. Jej ostrie je brúsené v škandinávskom štýle, takže zostáva pevné a ostré po dlhú dobu. Vďaka tvaru hrany zároveň skvele funguje s kresadlom. Nôž taktiež zaujme ergonomickou rukoväťou rhombus, v jej hornej časti je otvor pre uchytenie.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový švédsky outdoorový nôž
  • Fulltang čepeľ z vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele
  • Brúsené ostrie v škandinávskom štýle
  • Hrana skvele funguje s kresadlom
  • Ergonomická rukoväť rhombus s otvorom pre uchytenie
  • Praktické plastové puzdro
  • Univerzálny systém zavesenia Multi-Mount
  • Prídavný plastový nadstavec kompatibilný s Molle systémom

Nôž Morakniv si môžete vziať kamkoľvek

Outdoorový nôž Morakniv Multi-Mount dostanete v praktickom plastovom puzdre, ktoré spoľahlivo chráni jeho čepeľ. Vďaka univerzálnemu systému zavesenia Multi-Mount je možné ho zavesiť takmer kamkoľvek budete potrebovať. Prídavný plastový nadstavec je zároveň kompatibilný s Molle systémom, takže je opatrený otvormi pre skrutky na rozličné druhy popruhov. Môžete sa s ním teda vydať prakticky kamkoľvek bez najmenších obáv.

Kód:  SPTms1479
Produktové číslo:  7391846017493

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07