Obnoviť stránku

Modo by Roncato, RAINBOW, 76 cm, 4 kolieska, modrý

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Modo by Roncato, RAINBOW, 76 cm, 4 kolieska, modrý

Aj na cestách môžete byť elegantný a štýlový. Kufor Modo by Roncato, RAINBOW, 76 cm, 4 kolieska, modrý oceníte ako neobyčajne praktickú batožinu vhodnú na všetky príležitosti. Celkový objem vnútorného priestoru 115 l znamená nadpriemernú veľkosť, pri balení vás teda nebude absolútne nič obmedzovať. Kufor je chránený škrupinou, ktorá je ideálnym riešením vďaka odolnosti proti škrabancom aj inému poškodeniu. Vzhľadom k tomu prežije aj menej šetrné zaobchádzanie a znesie nejaký ten úder. Tyrkysová farba kufra len prirodzene dopĺňa jeho celkový vzhľad. Či už cestujete na chvíľu alebo na veľa dní, cestovný kufor Modo by Roncato, RAINBOW, 76 cm, 4 kolieska, modrý je zásahom do čierneho, bez prehovárania ohromí svojím nadčasovým dizajnom a tiež veľkým dôrazom na celkovú funkčnosť.

Vychytaný TSA zámok zabráni krádeži vašich vecí

Pre väčšiu bezpečnosť leteckej prepravy je bežné, že je právomocou personálu na letiskách kontrolovať celú batožinu. Obvykle postačí skenovací prístroj, občas sa však musí kontrolór pozrieť dovnútra sám a zámok pritom zničí. Zámky typu TSA samozrejme netreba ničiť, ochranka má špeciálny kľúč. Do takéhoto kufra sa dostane len ochranka letiska, stále je teda zabezpečené dostatočné bezpečie vašich vecí. Cestovný kufor s TSA zámkom Modo by Roncato, RAINBOW, 76 cm, 4 kolieska, modrý ľahko zabezpečíte číselným kódom na tri číslice a máte postarané.

Najpodstatnejšie prvky cestovného kufra Modo by Roncato, RAINBOW, 76 cm, 4 kolieska, modrý

  • Kufor od výrobcu dostal štyri kolieska, ktoré perfektne jazdia po hladkom povrchu, ako nájdete napr. v letiskovej hale
  • Držadlo, ktoré na kufri nájdete, premení kufor na skutočne variabilnú batožinu ideálnu na dlhé cesty
  • Dva všité popruhy do kríža vám umožnia lepšie zorganizovať uložené vecí
  • Vnútorná látková deliaca priehradka môže poslúžiť napríklad na oddelenie kozmetiky

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Tyrkysová

Hmotnosť

Hmotnosť 4,3 kg

Objem

Objem 115 l

Rozmery (V × Š × H)

Výška 76 cm
Šírka 50 cm
Dĺžka/hĺbka 28 cm

Veľkosť

Veľkosť kufra L

Výbava

Vybavenie Upínacie pásy, Vnútorná deliaca priehradka
Kolieska Otočné
Počet koliesok 4
Zamykanie TSA zámok
Zapínanie Zips
Držadlo Teleskopické, Bočné, Horné

Materiál

Typ Škrupinový

Veľkosť

Veľkosť kufra L
Kód:  SPTron079
Produktové číslo:  8008957522004

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19