Obnoviť stránku

Mivardi Vanička pod kapra New Dynasty XL

5 3 hodnotení
89,12 €

Mivardi Vanička pod kapra New Dynasty XL

Venujete sa rybárčeniu? A poznáte ten pocit, kedy ulovíte rybu a neviete, kam s ňou? Tak práve pre vás je tento výrobok od firmy Mivardi! Ide o nekompromisné riešenie v starostlivosti o váš úlovok. Disponuje mnohými funkciami a mala by byť vo výbave každého, kto to myslí s rybárčením vážne!

Kľúčové vlastnosti

  • Veľmi stabilná vďaka 4 teleskopickým nohám
  • Inteligentne riešené veko
  • Podložka na kľačanie
  • Trubkový rám
  • Možnosť polievať rybu cez veko

Nekompromisné riešenie

Celá konštrukcia je riešená trubkovým rámom, takže je veľmi stabilná a pevná. Vanička je vybavená 4 teleskopickými nohami, ktoré umožnia stabilné umiestnenie aj v najzložitejšom teréne. Inteligentne riešené veko zase uľahčuje rýchle zatvorenie a upokojenie ryby. Ak si chcete váš úlovok čo najskôr odfotiť, aj na to je myslené – k vaničke je pripevnená podložka na kľačanie. Najväčšia vychytávka je ale vo veku – cez mriežku možno totiž rybu polievať vodou, ktorá potom odteká dvoma otvormi na čele.

Rozmery:
125 × 64 cm

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Nohy

Rozmery

Dĺžka 128 cm
Šírka 64 cm

Transportné rozmery

Transportná dĺžka 68 cm
Transportná šírka 65 cm
Transportná výška 15 cm
Kód:  JVR055254
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2000020817280
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19