Obnoviť stránku

Mivardi Vanička pod kapra New Dynasty

79,82 €

Mivardi Vanička pod kapra New Dynasty

Rybárčite radi? Teraz je tu skvelý pomocník na manipuláciu s úlovkami! Priestranná vanička s rúrkovým rámom a štyrmi teleskopickými nohami na bezpečné položenie úlovku aj v členitom teréne. Pohodlne rybu odháčkujete a ošetríte. Dômyselne riešené veko umožňuje rýchle uzatvorenie vaničky a napomáha upokojeniu ryby zakrytím jej hlavy. Zároveň umožňuje polievanie ryby vodou cez pogumovanú mriežku, voda odteká otvormi na oboch čelách. Súčasťou vaničky je čalúnená podložka, na ktorú si môžete kľaknúť. Prednosťou je minimálna transportná veľkosť zloženej vaničky.

S vaničkou New Dynasty získate úžasný mobilný priestor na nutnú manipuláciu s úlovkom. Nielen samotné chytanie rýb, ale aj následná starostlivosť sa pre vás s profesionálnym vybavením stane zábavou!

Hmotnosť:
4,7 kg
Rozmery rozloženej vaničky:
dĺžka 104 cm
šírka 64 cm
výška 34 - 40 cm
Rozmery zloženej vaničky:
55 x 60 x 15 cm

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Nohy

Rozmery

Dĺžka 104 cm
Šírka 64 cm
Výška 51 cm

Transportné rozmery

Transportná dĺžka 64 cm
Transportná šírka 53 cm
Transportná výška 15 cm
Kód:  RYB162
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2000020813565

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11