Obnoviť stránku

Mivardi Tripod Monster

116,90 €

Mivardi Tripod Monster

Určite budete súhlasiť, že nech robíte čokoľvek, tak s kvalitným vybavením to ide vždy lepšie. To samozrejme platí aj pre rybárčenie. Či už ste rekreačný rybár, ktorý si rád zachytá dvakrát ročne na dovolenke, alebo človek, ktorý chodí s udicou k vode v každej voľnej chvíli. Bez správneho vybavenia to nebude nikdy ono. A preto vám spoločnosť Mivardi, okrem udíc a všetkého rybárskeho náčinia, ponúka aj široké spektrum kvalitného príslušenstva, ktoré určite využijete pri svojich rybárskych zážitkoch.

Ak vlastníte viac udíc a neustále riešite ich uloženie počas rybárčenia, máme pre vás úplne dokonalé riešenie. Je ním tento veľký tripod s extrémne pevným stredovým uložením, predĺženými nohami z tuhých profilov a zväčšeným rozpätím medzi hrazdami.

Vďaka špeciálnemu systému nakláňania a posúvania hlavných ramien môžete udice variabilne usadiť v rôznych situáciách. Určite tiež oceníte multifunkčné hrazdy disponujúce veľkou šírkou. Sú totiž vhodné na umiestnenie až štyroch prútov s veľkokapacitnými navijakmi. Vďaka pevnému materiálu, z ktorého sú vytvorené ako hrazdy, tak aj stĺpiky, získal tento tripod výbornú stabilitu aj v silnom vetre. A aby toho nebolo málo, tripod je dodávaný v luxusnom, čalúnenom obale.

Parametre a špecifikácia:

Určenie:
Pohodlné usadenie 4 kaprových udíc

Obsah balenia:
Tripod + luxusný obal

Hmotnosť:
4,50 kg

Farba:
Tmavo zelená

Výška stredu hrazdy:
60 cm - 90 cm

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Min. výška 60 cm
Max. výška 90 cm
Hmotnosť 4 500 g

Vlastnosti

Vlastnosti S prepravnou taškou
Na počet prútov 4 ks
Farba Čierna

Počet nôh

Počet nôh Tripod
Kód:  RYB215
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2000020808509
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16