Obnoviť stránku

Mivardi Svetlo do bivaku Professional RC

4,0 1 hodnotení
Super cena
24,92 €

Mivardi Svetlo do bivaku Professional RC

Hľadáte ideálne svietidlo do vášho stanu či bivaku? Svietidlo značky Mivardi vás určite zaujme. Vyniká skvelou svietivosťou, založenou na úspornej LED technológii a dlhej životnosti. Je ideálne na zavesenie zo stropu bivaku alebo prichytenie na stenu, odkiaľ osvetlí jeho celú plochu. Na výber je dokonca niekoľko svetelných režimov v bielej a červenej farbe.

Kľúčové vlastnosti

  • Úsporná LED technológia
  • Dobíjanie cez USB
  • Diaľkové ovládanie
  • Niekoľko svetelných režimov
  • Biele a červené farebné podanie

Ideálna pomôcka na cesty

Svietidlo Mivardi Professional RC využijete predovšetkým pri kempovaní, rybárčení, na cestách a všade tam, kde si so sebou beriete bivak či stan. Priviažte ho za pútka zo stropu a razom máte všade dostatok svetla. Všetko môžete navyše ovládať na diaľku priloženým diaľkovým ovládačom. Svietidlo obsahuje integrovaný akumulátor, ktorý môžete nabíjať ako zo siete, tak z akejkoľvek power banky pomocou priloženého micro USB kábla.

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Svietidlo

Vlastnosti

Výkon 150 lm

Napájanie

Zdroj napájania USB

Farba

Farba Čierna
Kód:  JVR060432
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2000020819116
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17