Obnoviť stránku

Mivardi Simple

4,5 11 hodnotení
Cenová bomba
9,54 € Ušetríte 1,25 €

Mivardi Simple

Určite budete súhlasiť, že nech robíte čokoľvek, tak s kvalitným vybavením to ide vždy lepšie. To samozrejme platí aj pre rybárčenie. Či už ste rekreačný rybár, ktorý si rád zachytá dvakrát ročne na dovolenke, alebo človek, ktorý chodí s udicou k vode v každej voľnej chvíli. Bez správneho vybavenia to nebude nikdy ono. A preto vám spoločnosť Mivardi, okrem udíc a všetkého rybárskeho náčinia, ponúka aj široké spektrum kvalitného príslušenstva.

Ako jedno z nich určite oceníte veľmi jednoduchú skladaciu stoličku, ktorá je vyrobená z kvalitných materiálov. Okrem iného disponuje extrémne pevnou konštrukciou, ktorá je testovaná na nosnosť viac ako 140 kg.

Parametre a špecifikácia:

Nosnosť:
140 kg

Parametre a špecifikácia

Nosnosť

Nosnosť 100 kg

Hmotnosť

Hmotnosť 1,1 kg

Vlastnosti

Vlastnosti Nastaviteľná výška

Typ

Typ Stolička
Kód:  RYB149
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2000010133109

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07