Obnoviť stránku

Mivardi Premium Long

4,6 5 hodnotení
61,86 €

Mivardi Premium Long

Určite budete súhlasiť, že nech robíte čokoľvek, tak s kvalitným vybavením to ide vždy lepšie. To samozrejme platí aj pre rybárčenie. Či už ste rekreačný rybár, ktorý si rád zachytá dvakrát ročne na dovolenke, alebo človek, ktorý chodí s udicou k vode v každej voľnej chvíli. Bez správneho vybavenia to nebude nikdy ono. A preto vám spoločnosť Mivardi, okrem udíc a všetkého rybárskeho náčinia, ponúka aj široké spektrum kvalitného príslušenstva.

Ako jedno z nich určite oceníte veľmi kvalitné a pohodlné prenosné kreslo. Toto luxusné kreslo Premium Long disponuje silne čalúneným matracom, ktorý zaručuje vysoký komfort pri sedení. Všetky štyri nohy sú teleskopické, doplnené širokými výkyvnými pätkami proti zaboreniu, čo zaisťuje perfektné usadenie aj v nerovnom teréne. Vďaka veľmi stabilnej a pevnej konštrukcii bola dosiahnutá nosnosť až 120 kg, napriek tomu má kreslo nízku hmotnosť. Určite oceníte povrchový materiál B-POL600D, ktorý je nepremokavý a vysoko odolný proti opotrebeniu.

Ako už Long v názve napovedá, kreslo disponuje dlhým a pohodlným operadlom, napriek tomu si zachováva mimoriadne stabilnú konštrukciu a miniatúrnu prepravnú veľkosť.

Parametre a špecifikácia:

Rozmer sedacej časti (šírka x dĺžka):
51 x 45 cm

Rozmer chrbtovej časti (šírka x dĺžka):
51 x 70 cm

Výška sedadla od zeme:
35 - 46 cm

Hmotnosť:
6,3 kg

Nosnosť:
120 kg

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Kreslo

Hmotnosť

Hmotnosť 6,3 kg

Nosnosť

Nosnosť 140 kg

Vlastnosti

Materiál Kov, Polyester
Farba Zelená

Rozmery

Dĺžka 45 cm
Šírka 51 cm
Výška 70 cm

Typ

Typ Kreslo

Vlastnosti

Vlastnosti Nastaviteľná výška, Opierky na ruky, Pätky proti zabáraniu, Skladacia konštrukcia, Vodoodolný materiál
Počet nožičiek 4 ks

Materiál a konštrukcia

Materiál Polyester
Kód:  RYB154
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2000020804259

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06