Obnoviť stránku

Mivardi Pelety Rapid Turbo 8 mm 2,5 kg

5 3 hodnotení
8,08 €

Mivardi Pelety Rapid Turbo 8 mm 2,5 kg

Pelety na ryby sú populárnou nástrahou. Charakteristické sú cylindrickým tvarom, ktorým prechádza dierka. Mivardi Pelety Rapid Turbo 8 mm 2,5 kg sú skvelé nielen na zakrmovanie rýb, ale aj ako nástraha na háčik alebo k prestrčeniu pod háčik. Najmä vďaka svojej štruktúre zostane peleta na ryby na háčiku v závislosti na teplote vody aj pár hodín.

Kŕmne pelety Mivardi Pelety Rapid Turbo 8 mm 2,5 kg sú hlavne vďaka diametru 8 mm účinné aj pri love menších rýb. Značne obľúbená príchuť Nešpecifikované potom zabezpečí pozornosť rýb v širokom okolí a môžete sa tak pripraviť na poriadne úlovky. Hmotnosť balenia peliet na ryby je 2500 g, z toho dôvodu sa vaša zásoba peliet na ryby len ​​tak nezmenší.

Zásadné vlastnosti peliet Mivardi Pelety Rapid Turbo 8 mm 2,5 kg

  • Na zakŕmenie aj ako návnada na háčik
  • Priemer: 8 mm
  • Príchuť: Nešpecifikované
  • Hmotnosť balenia kŕmnych peliet: 2500 g

Parametre a špecifikácia

Priemer

Priemer 8 mm

Balenie

Hmotnost 2 500 g
Forma Tvrdá

Príchuť

Príchuť Nešpecifikované

Vlastnosti

Ďalšie vlastnosti Dráždi čuchové zmysly rýb
Kód:  RYB015112
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2000020813800

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12