Obnoviť stránku

Mivardi Pelety Rapid Classic Red Halibut 12 mm 2,5 kg

4,9 10 hodnotení

Mivardi Pelety Rapid Classic Red Halibut 12 mm 2,5 kg

Pelety pre ryby sú obľúbené rybárske vnadidlá. Vyznačujú sa cylindrickým tvarom, ktorý má v sebe dierku. Mivardi Pelety Rapid Classic Red Halibut 12 mm 2,5 kg sú príhodné nielen na zakrmovanie, ale ďalej aj ako návnada na háčik alebo na pretiahnutie pod háčik. Predovšetkým vďaka svojej štruktúre zostane peleta na háčiku v závislosti na teplote vody aj viac než tri hodiny.

Kŕmne pelety Mivardi Pelety Rapid Classic Red Halibut 12 mm 2,5 kg sú vďaka diametru 12 mm univerzálne použiteľné nielen na lov výstavných kaprov. Populárna príchuť Halibut vám zaistí pozornosť rýb v širokom okolí a môžete sa tak tešiť na neobvyklé úlovky. Hmotnosť balenia peliet je 2500 g, z tohto dôvodu bude peliet na ryby dosť aj na niekoľko desiatok výprav.

Dôležité vlastnosti kŕmnych peliet Mivardi Pelety Rapid Classic Red Halibut 12 mm 2,5 kg

  • Na kŕmenie aj ako nástraha na háčik
  • Diameter: 12 mm
  • Príchuť: Halibut
  • Váha balenia peliet na ryby: 2500 g

Parametre a špecifikácia

Priemer

Priemer 12 mm

Balenie

Hmotnost 2 500 g
Forma Tvrdá

Príchuť

Príchuť Halibut
Variant Classic

Vlastnosti

Ďalšie vlastnosti Dráždi čuchové zmysly rýb
Kód:  RYB015086
Produktové číslo:  2000020812117

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17