Obnoviť stránku

Mivardi Marvelis

72,90 €

Mivardi Marvelis

Určite budete súhlasiť, že nech robíte čokoľvek, tak s kvalitným vybavením to ide vždy lepšie. To samozrejme platí aj pre rybárčenie. Či už ste rekreačný rybár, ktorý si rád zachytá dvakrát ročne na dovolenke, alebo človek, ktorý chodí s udicou k vode v každej voľnej chvíli. Bez správneho vybavenia to nebude nikdy ono.

Každý rybár potrebuje kvalitnú udicu. A súčasťou takmer každej udice by mal byť tiež kvalitný navijak. A preto pre vás spoločnosť Mivardi vyrobila tento úchvatný navijak, ktorý disponuje nie len vysokou kvalitou, ale aj priaznivou cenou. Marvelis je veľmi žiadaný navijak s voľnobežným systémom, osadený odľahčenou cievkou.

Tento navijak sa pýši ojedinelou kombináciu špičkovej techniky v tele klasickej koncepcie a strednej veľkosti. Určite oceníte desať kvalitných guľôčkových ložísk a zosilnenú hlavnú os. Navijak je vyhotovený v atraktívnom dizajne.

Kúpte si tento navijak a určite budete spokojní. Vo svojej cenovej kategórii ponúka úplne nový rozmer kvality.

Parametre a špecifikácia:

Veľkosť:
6500

Počet ložísk:
9 + 1

Prevodový pomer:
4,8: 1

Kapacita cievky:
580 m/0,25 mm
460 m/030 mm
310 m/35 mm

Počet náhradných cievok:
1

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Kaprársky

Typ brzdy

Typ brzdy Voľnobežná

Veľkosť cievky

Počet ložísk

Prevod

Prevod 4,8:1
Kód:  RYB055
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2000020810847

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08