Obnoviť stránku

Mivardi Boilies Rapid Champion Platinum Crazy Liver 24 mm 3300 g

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Mivardi Boilies Rapid Champion Platinum Crazy Liver 24 mm 3300 g

Boilies sa bez debaty radia medzi najrozšírenejšie krmivo pre ryby na lov kaprovitých rýb. Kŕmne boilies lenivo padajú ku dnu a pritom predstierajú potravu, ktorú majú kapry v rybníku k dispozícii. Boilies z rohlíkov sa pripravujú zlisovaním rohlíkového cesta či trochu iného pečiva a sú považované za dobre preverenú klasiku. Využívajú sa samostatne aj v kombinácii „na panáčika“, kedy zvýšite efekt pomocou plávajúceho boilies. Boilies disponujú guľôčkami, ktoré majú priemer 24 mm, budú lákadlom pre menšie a aj o dosť väčšie ryby. Boilies Mivardi sú vyrábané v praktickom balení, s hmotnosťou 3300 g, ktoré zachová kŕmne boilies čerstvé dlhý čas a ešte sa aj ľahko prenáša. Takže ich môžete vziať ku každej vode. Príchuť Pečeň zaiste privábi ryby široko-ďaleko.

Zaujímavé vlastnosti návnad boilies Mivardi Boilies Rapid Champion Platinum Crazy Liver 24 mm 3300 g

  • Kapry im neodolajú
  • Balenie s hmotnosťou 3300 g
  • Priemer boilie 24 mm
  • Vyhľadávaná príchuť Pečeň

Parametre a špecifikácia

Priemer

Priemer 24 mm

Hmotnosť

Hmotnost 3 300 g

Balenie

Hmotnost 3 300 g
Forma Tvrdá

Príchuť

Príchuť Pečeň
Variant Liver

Vlastnosti

Ďalšie vlastnosti Láka kaprovité ryby, Vydrží pod háčikom dlhú dobu bez toho, aby strácalo schopnosť patričného uvoľňovania atraktačných látok

Typ

Typ Hotové
Kód:  RYB018916
Produktové číslo:  2000020824400

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03