Obnoviť stránku

Mivardi Bivak Professional

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Mivardi Bivak Professional

Iste budete súhlasiť, že nech robíte čokoľvek, tak s kvalitným vybavením to ide vždy lepšie. To samozrejme platí aj pre rybárčenie. Či už ste rekreačný rybár, ktorý si rád zachytá dvakrát ročne na dovolenke, či človek, ktorý vytiahne s prútom k vode v každej voľnej chvíli. Bez správneho vybavenia to nebude nikdy ono.

Určené pre skutočných fajnšmekrov

A preto vám spoločnosť Mivardi, okrem prútov a všetkého rybárskeho náčinia, ponúka aj široké spektrum kvalitných bivakov. Tento kúsok s názvom Professional je určený pre dve osoby, disponuje obrovským množstvom vymožeností. Pevná konštrukcia v kombinácii s dvoma masívnymi 19 mm rebrami a veľmi strmými stenami je zárukou nadštandardného vnútorného priestoru pri zachovaní kompaktných rozmerov podlážky.
Bivak Mivardi Professional je vyrobený z osvedčeného nekompromisného materiálu M-TEC 410. Predĺžená strieška (tzv. šilt) umožňuje pootvorenie bivaku aj počas dažďa a pri použití druhého plášťa vytvára priestrannú predsieň. Bivak je vybavený rovnakými inovatívnymi prvkami ako ostatné bivaky Mivardi – držiaky prútov, osvetlené tiahla zipsov, závesné očká po celej kupoli, ventilačná klapka nad vchodom či rozmerné predné a zadné okná. Súčasťou balenia je aj kvalitné gumová podlaha a sada zavŕtavacích kolíkov.
Vodný stĺpec:
10 000 mm
Hmotnosť:
13,4 kg
Určené pre:
2 osoby
Rozmery:
295 × 280 × 150 cm
Výška:
150 cm
Materiál:
M-TEC 410


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Špeciálne vlastnosti Nepremokavé
Vodný stĺpec tropika 10 000 mm
Farba Zelená
Hmotnosť 13,4 kg
Počet plášťov Jednoplášťové
Odvetrávanie Sieťové otvory

Rozmery - rozbalené

Hĺbka 295 cm
Šírka 280 cm
Výška 150 cm

Rozmery - zbalené

Hĺbka 32 cm
Šírka 162 cm
Výška 17 cm
Kód:  XRYB433
Produktové číslo:  2000020813435

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04