Obnoviť stránku

MIO Cyclo 205 HC

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MIO Cyclo 205 HC

Špičkový cyklopočítač, s ktorým budete mať pohromade všetky funkcie, ktoré len môžete od takého prístroja očakávať a ešte vás milo prekvapí ďalšími. MIO Cyclo 205 HC vyniká odolným prevedením do každého počasia, zapôsobí pestrou škálou intuitívnych funkcií a ponúkne prednainštalované mapy s cyklotrasami a bodmi záujmu. Všetko dopĺňajú bezdrôtové technológie a zmeria vám dokonca aj tep.

Kľúčové vlastnosti

  • Robustné, vodoodolné puzdro - certifikácia IPX58
  • Antireflexný dotykový displej
  • Predinštalované cyklotrasy a mapy
  • Zvuková navigácia, funkcia „prekvap ma“
  • V balení úchyt na riadidlá, snímač rýchlosti, kadencie a srdcového tepu
  • Výdrž batérie až 10 hodín
  • Možnosť zdieľania dát - aplikácia Mio Share

Prekypuje funkciami

MIO Cyclo 205 HC vám bude zaznamenávať užitočné dáta. Popri klasických - vzdialenosti, času a rýchlosti - medzi nimi nájdete aj nadmorskú výšku, výškový profil trasy a s bezdrôtovým prijímačom vám zmerajú aj srdcový tep. Je vybavený aj inteligentnými funkciami. Napríklad „Kde som“, ktorá vám vďaka GPS signálu vždy zobrazí vašu presnú polohu aj so súradnicami. Veľmi zaujímavá je aj funkcia „Prekvap ma“. S jej pomocou môžete zadať počítaču čas alebo vzdialenosť a on vám ponúkne výber z troch náhodne vybraných trás.

Stvorený pre každé počasie

Prevedenie MIO Cyclo 205 HC je naozaj kvalitné. Prístroj je vodotesný a displej disponuje antireflexnou vrstvou. Nemusíte sa preto báť vystaviť cyklopočítač dažďu a navigácia bude jasne zreteľná aj za slnečného dňa. V základnej výbave nájdete snímač rýchlosti, kadencie a srdcového tepu.

Predinštalované mapy 19 krajín Európy:
Rakúsko, Bulharsko, Chorvátsko, Česká republika, Dánsko, Estónsko, Nemecko, Grécko, Maďarsko, Taliansko, Kosovo, Lotyšsko, Litva, Poľsko, Rumunsko, Srbsko, Slovensko, Slovinsko, Turecko, Ukrajina, Vatikán.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Kompatibilný s elektrobicyklami

Funkcie

Výbava Dotykový displej
Funkcie Meranie kadencie, Výškomer, Záznam trasy, Celkový čas, Aktuálny čas jazdy, Prejdená vzdialenosť, priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Meranie tepovej frekvencie, Výpočet kalórií

Výbava

Súčasť balenia Držiak, Snímače

Farba puzdra

Farba puzdra Čierna, Biela

Hardvér a softvér

Prenos dát Káblový

Funkcie

Funkcie GPS, Meranie kadencie, Výškomer, Záznam trasy, Dotykový displej, Výpočet kalórií, Držiak súčasťou, Kompatibilný s elektrobicyklami, Celkový čas jazdy, Priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Prejdená vzdialenosť, Aktuálny čas jazdy

Výdrž batérie

Bežná výdrž batérie 10 h

Rozmery

Šírka 68 mm
Uhlopriečka displeja 3,5 " (88,9 mm)
Výška 114,3 mm
Hĺbka 18,6 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 146 g
Kód:  PP304h
Produktové číslo:  5420027526669

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04