Obnoviť stránku

Mikbaits Legends Booster BigB Broskyňa Black pepper 250 ml

4,2 7 hodnotení
9,42 €

Mikbaits Legends Booster BigB Broskyňa Black pepper 250 ml

Zháňate niečo na zatraktívnenie návnad? Vyskúšajte Booster Mikbaits Legends. Tento výrobok návnady nielen zatraktívni, ale aj zvlhčí. Je vhodný zvlášť pre boilies, pelety, Method, Zig či PVA mixy, partikel a podobne. Jeho spôsob použitia je veľmi jednoduchý, stačí návnadu poliať a nechať vsiaknuť. Booster Mikbaits Legends nerozpúšťa PVA, preto s ním môžete krátko pred nahodením polievať tiež PVA pančuchy. BigB Broskyňa&Black pepper je horúcou novinku roku 2018.

Kľúčové vlastnosti Booster Mikbaits Legends – BigB Broskyňa Black pepper

  • Booster Mikbaits Legends pre zatraktívnenie a zvlhčenie návnad
  • Vhodný pre boilies, pelety, Method, Zig či PVA mixy, partikel a podobne
  • Jednoduchý spôsob použitia
  • Skvelé úlovky aj v parných letných dňoch
  • Novinka 2018
  • Nerozpúšťa PVA
  • S príchuťou: BigB Broskyňa Black pepper

Široké možnosti využitia

Booster Mikbaits Legends sa používa pre boilies, pelety, Method, Zig či PVA mixy, partikel z dôvodu, že je jemnejší a objemnejší ako dip. Jeho cieľom je dosiahnuť rovnakej príchute vnadiaceho boilies, ako má boilies, s ktorým chytáte. 

Používanie Booster Mikbaits Legends  

Používanie Booster Mikbaits Legends je veľmi jednoduché. Návnady môžete polievať už dlhšiu dobu vopred, okrem peliet, ktoré sa rýchlo rozpadajú. Táto príchuť bola pôvodne skúšaná v Gangsterovi, ale so zmesou BigMiKs začala mať obrovské účinky. Budete s ňou mať skvelé výsledky aj v parných letných dňoch, kedy sa môžete tešiť na úlovky kaprov aj cez 20 kg. BigB Broskyňa Black pepper funguje, aj keď nič iné nezaberá. 

Parametre a špecifikácia

Balenie

Objem 250 ml
Forma Tekutá

Príchuť

Príchuť Broskyňa

Vlastnosti

Ďalšie vlastnosti Dráždi čuchové zmysly rýb
Kód:  JVR071831
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595602233922

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02