Obnoviť stránku

Mikasa VLS 300

5 42 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Mikasa VLS 300

Lopty japonskej firmy MIKASA sú už roky oficiálnymi hracími loptami na všetkých prestížnych svetových súťažiach vrátane Olympijských hier.Vysoko odolná lopta VLS300 na beachvolejbal značky MIKASA je vyrobená z inovovaného jemnejšieho povrchového materiálu, ktorý pôsobí na ruke počas hry pohodlnejšie.

Desaťpanelová lopta je veľmi dobre viditeľná pre hráčov i divákov, jej konštrukciu tvorí jedinečný zakrivený panel. Vnútorná strana panelov je potiahnutá gumovým náterom, vďaka ktorému sa zvýšila odolnosť proti vode a vlhkosti v porovnaní s tradičnými šitými beachvolejbalovými loptami. Tvarová trvanlivosť lopty je zaistená vystužením spodnej strany jednotlivých panelov dvojvrstvovým materiálom. Tento model bol schválený ako oficiálna lopta FIVB.

Technické parametre:

  • veľkosť: 5
  • hmotnosť: 260-280 g
  • obvod: 660-680 mm
  • počet panelov: 10

 

 

Parametre a špecifikácia

Veľkosť lopty

Veľkosť lopty 5

Spôsob výroby

Spôsob výroby Šitá

Materiál

Materiál Syntetická koža

Určenie

Určenie Beachvolejbal

Hmotnosť lopty

Hmotnosť lopty 260 - 280 g

Ďalšie vlastnosti

Ďalšie vlastnosti Súťažná
Homologizovaná FIVB Homologizovaná FIVB
Kód:  SPT174
Produktové číslo:  4907225880546

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03