Obnoviť stránku

Micropur Forte MF 1T

4,8 16 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
28,90 €

Micropur Forte MF 1T

Prípravok MicroPure Forte MF 1T vo forme minitabliet je určený na dezinfekciu pitnej vody na cestách. Účinne a rýchlo zbaví vodu do 30 minút baktérií a vírusov a súčasne vydezinfikovanú vodu zakonzervuje na dobu až 6 mesiacov. Unikátny kombinovaný prípravok je založený na technológii aktívneho chlóru a strieborných iónov. Z čírej vody odstráni všetky choroboplodné zárodky, riasy a zápach. Znižuje riziko vzniku infekcií z vody, ktorá pochádza zo zle udržiavaných studní, verejných vodovodných sietí alebo z prírodných zdrojov vody.

Hlavné prednosti

  • dezinfekcie pitnej vody na cestách
  • účinné a rýchle odstránenie baktérií a vírusov
  • zníženie rizika vzniku infekcií z vody
  • skvelý pomocník na cestách a rekreačných pobytoch
  • jednoduché použitie

Jedinečný pomocník pre zdravú a čistú vodu

Prípravok sa stane vaším užitočným pomocníkom nielen na cestách najmä do exotických destinácií, ale tiež aj na rekreačných pobytoch v rôznych zariadeniach, ako sú kempy a letné tábory. Vďaka nemu získate istotu, že konzumujete čistú a zdravú vodu. Použitie prípravku je veľmi jednoduché, jedna tableta je určená na jeden liter vody, stačí ju len vhodiť do pohára, fľaše, kanistra alebo zásobníka s vodou. Počas 30 minút dôjde k jej rozpusteniu a účinnej dezinfekcii vody. Takto upravenú vodu môžete použiť nielen na pitie, ale aj pre osobnú hygienu alebo na umývanie riadu.

Obsah balenia:
100 ks tablet
Životnosť:
5 rokov

 
 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Tablety
Kód:  SPT15778
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7612013179067

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01