Obnoviť stránku

Micro Mini 3v1 ružová

4,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Micro Mini 3v1 ružová

Doprajte svojmu dieťaťu jeho prvý dopravný prostriedok, a choďte na to múdro. Športové odrážadlo Micro Mini 3v1 v ružovej farbe bude rásť s vaším dieťaťom. Už od 1 roka ho môžete využívať ako klasické odrážadlo s mäkčeným sedadlom a riadidlami v tvare O.

V troch rokoch začnú deti používať kolobežku bez sedla. Stačí odstrániť sedadlo a nastaviť novú výšku riadidiel už v tvare T. Riadidlá môžete nastavovať v rozmedzí 21,5 - 28,5 cm. Na veľtrhu hračiek v roku 2012 dostalo toto šikovné riešenie cenu "Najlepšia hračka pre batoľa".

Hlavné prednosti

  • Odrážadlo - kolobežka v jednom
  • Nosnosť až 20 kg
  • Dva druhy riadidiel
  • Pre deti od 1 - 5 rokov
  • Výškovo nastaviteľné riadidlá
  • Zlepšuje motoriku a rovnováhu

Výhody pre vývoj dieťaťa

Vďaka spôsobu zatáčania náklonom, odrážadlo rozvíja detskú motoriku a rovnováhu. V okamihu, keď ho deti začnú používať ako kolobežku bez sedla, pri státí naďalej rozvíja motoriku. Jazda na kolobežke sa dá čiastočne prirovnať k štýlu karvingového lyžovania.

 

Parametre a špecifikácia

Jazdec

Určenie Pre deti

Konštrukcia

Materiál rámu Plastový

Vlastnosti

Ďalšie vlastnosti Trojkolesová
Farba Ružová
Kód:  SPTm0186
Produktové číslo:  7640108564375
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02