Obnoviť stránku

MET TRENTA MIPS biela/čierna matná/lesklá

Príslušenstvo k tovaru

MET TRENTA MIPS biela/čierna matná/lesklá

Pri náročných aj pohodových výletoch by nikomu vo výbave nemala chýbať prilba na bicykel. Pripravili sme si pre vaše deti prilbu v kvalitnom vyhotovení značky Met. Detská cyklo prilba Met má certifikáciu CE, AN/NZS, US. Perfektnú ochranu zaisťuje technológia MIPS, ktorá zabraňuje poraneniu mozgu pri páde na zem pod uhlom. V týchto prípadoch dochádza k nebezpečným zraneniam v dôsledku rotácie. Systém MIPS minimalizuje rotačné sily pomocou klznej vložky medzi dvoma vrstvami škrupiny prilby., ktoré sa pri nechcenom páde voči sebe pootočia. Vďaka tomu už rotačné sily nepôsobia na mozog. Detská cyklistická prilba Met má veľkosť S, M a L, ktorá sadne jazdcom s veľkosťou hlavy od 56 do 58 cm.

Prilba na bicykel MET TRENTA MIPS biela/čierna matná/lesklá ...

Hlavné vlastnosti prilby na bicykel MET TRENTA MIPS biela/čierna matná/lesklá

  • Prilba na bicykel Met zaistí bezpečnú jazdu
  • Cestná prilba na bicykel je dôležitou súčasťou výbavy na cesty
  • Zárukou kvality je certifikácia CE, AN/NZS, US
  • Cyklo prilba je vybavená technológiou: MIPS
  • Vnútorné vystuženie zaisťuje absolútny komfort
  • Na pripevnenie cyklistickej prilby Met slúži remienok s prackou
  • Veľkosť: S, M a L
  • Bežnou praxou je dnes otočné koliesko na nastavenie veľkosti
  • Cyklo prilba je vhodná na obvod hlavy 56–58 cm

Prilba na bicykel sa môže pochváliť slušnou výbavou

Pridané doplnky cyklo prilby Met prispejú k spríjemneniu každého výletu. S cieľom zaručiť úplné pohodlie disponuje vnútornou výstelkou. Medzi ďalšie vymoženosti patria ventilačné otvory, ktoré zaisťujú tok chladného vzduchu smerom do prednej časti a zadnou časťou ho odvádzajú preč. K dispozícii je samozrejme otočné koliesko na presnú úpravu veľkosti podľa konkrétneho cyklistu.

Cyklo prilba Met uchváti každého svojimi kvalitami

Precízne vyhotovenie cyklo prilby zaisťuje bezpečnosť hlavy pri nečakanom páde z bicykla. Na upevnenie cyklistickej prilby Met slúži remienok s prackou.

Hmotnosť:

225 g

Kód:  SPTmet235nad
Produktové číslo:  SPTmet235nad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09