Obnoviť stránku

Met Rivale 2017 čierna/biela, veľkosť 59/62

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Met Rivale 2017 čierna/biela, veľkosť 59/62

Technici značky MET strávili hodiny vo veternom tuneli, aby s ohľadom na aerodynamiku vytvorili produkt napomáhajúci k čo možno najlepším športovým výsledkom. Vznikla tak dokonale tvarovaná prilba určená pre cestnú cyklistiku. V porovnaní s ostatnými cestnými prilbami práve tento špecifický tvar umožňuje cyklistom ušetriť až 3 watty pri rýchlosti jazdy 50 km/h. Tomu napomáha aj Venturiho efekt, ktorý zaisťuje maximálny prívod vzduchu a následný minimálny odpor. Skvelý chladiaci efekt zaobstarávajú kanáliky vnútri helmy, ktorými horúci vzduch prúdi a následne je vytláčaný zadnými vetracími otvormi. 

Kľúčové vlastnosti

  • Určené pre cestnú cyklistiku
  • Chladiaci efekt
  • Vetracie otvory
  • Venturiho efekt pre maximálny prívod vzduchu a minimálny odpor
  • Konštrukcia In-Mould Intelligent Fusion
  • Nastavenie pomocou Safe-T Advance
  • Antibakteriálne vypchávky Coolmax
  • Ľahké upínacie popruhy Air Lite
  • Možnosť pripnúť LED svetlo

Nový štandard v aerodynamike

Základom prilby je inovatívny dizajn, ktorý je prispôsobený kľúčovým výkonnostným parametrom zaručujúcim kompaktnosť, ľahkosť, priedušnosť a mimoriadna aerodynamika. Prilba dokonale padne vďaka upínaciemu systému Safe-T Advance. Veľkosť ľahko nastavíte pomocou ovládacieho disku v zadnej časti, ktorý má širšiu kontaktnú plochu a umožňuje tak lepšie odvetrávanie a rovnomerné rozloženie tlaku. Pre väčšiu bezpečnosť počas jazdy v noci môžete na ovládací disk pripnúť LED svetlo. Polyesterové Air lite upínacie popruhy skvelo odvádzajú pot a sú o 15 % ľahšie ako štandardné prilbové popruhy. O odvod potu sa starajú aj antibakteriálne vypchávky Coolmax, ktoré vás udržia v suchu. In-mould konštrukcia helmy bola vyrobená z kvalitného polykarbonátu.

Veľkosť:
L (59 – 62 cm)

Hmotnosť:
250 g

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Muža, Ženu

Typ helmy

Typ prilby Cestná

Veľkosť

Veľkosť L

Obvod hlavy

Minimálny obvod hlavy 62 cm

Vlastnosti

Výbava Otočné koliesko na nastavenie veľkosti
Farba Biela, Čierna

Vypchávka

Vlastnosti vypchávky Antibakteriálna
Kód:  SPTsc504
Produktové číslo:  8015190245874
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07