Obnoviť stránku

Merrell RANT beet red UK 5,5

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Merrell RANT beet red UK 5,5

Merrell RANT sú nízke dámske topánky určené do mesta, na bicykel aj bežné nosenie či výlet v miernom teréne. Textilný zvršok v kombinácii s kvalitnou úsňou sa dokonale prispôsobí nohe a poskytuje celodenné pohodlie. Podšívka Mesh zaisťuje dokonalú priedušnosť topánky, vyberateľná stielka z EVA materiálu je veľmi príjemná a pohodlná.
Bez povšimnutia by nemala zostať ani technológia M-Select FRESH eliminujúca vznik zápachu či nylónová podpora, ktorá sa stará nielen o prirodzený pohyb chodidla, ale aj o dobrú stabilitu pri chôdzi. Podrážka disponuje špeciálnymi výstupkami po obvode hrany –  M-Select Grip, ktoré zaisťujú dobrú priľnavosť v mokrom i suchom počasí.

Kľúčové vlastnosti

  • Dámska obuv do mesta, na bicykel aj na výlety
  • Textilný zvršok kombinuje kvalitnú useň
  • Priedušná podšívka z Mesh materiálu
  • Pohodlná stielka z EVA materiálu
  • Nylónová podpora klenby
  • Antibakteriálna ochrana M-Select Fresh
  • M-Select Grip pre skvelú priľnavosť za sucha aj v mokrom počasí

Dokonalá priľnavosť v každom počasí

Podrážka disponuje špeciálnymi výstupkami po obvode hrany, ktoré zaisťujú skvelú trakciu pri pohybe do strán. Šikmé výstupky zase dokážu uvoľňovať nečistoty počas chôdze. Materiál, z ktorého sú vyrobené, je veľmi odolný a hlavne zaisťuje dobrú priľnavosť nielen za sucha, ale aj na mokrom povrchu.

Ochrana proti mikróbom

Technológia M-Select FRESH dokáže vďaka obsahu prirodzene sa vyskytujúcich priateľských mikróbov po dlhú dobu úspešne eliminovať zápach spôsobený potom a baktériami, a to bez chémie.

 

Parametre a špecifikácia

Šport

Športové aktivity Outdoor
Kód:  SPTm0793
Produktové číslo:  44214913930
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09