Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Merkur AREA modré veľkosť 30 – 33 EU/180 – 200 mm

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Merkur AREA modré veľkosť 30 – 33 EU/180 – 200 mm

Kvalitné kolieskové korčule Merkur AREA v modrej farbe budú výborným spoločníkom na všetkých vašich jazdách. Inline korčule od známeho výrobcu korčúľ Merkur majú kolieska s priemerom 64 mm. Menšie kolieska s priemerom pod 83 mm nedosahujú síce veľkú rýchlosť, ale sú viac stabilné a preto sa odporúčajú aj pre začiatočníkov. Konštrukcia korčúľ Merkur AREA je anatomicky tvarovaná, vďaka čomu dosahujú korčule vysokej odolnosti aj bezpečnosti. Korčule majú v strede koliesok umiestnené kvalitné ložiská ABEC 7 carbon. Korčule Merkur AREA majú zaujímavý vzhľad a tak vyzerajú naozaj veľmi moderne.

Základné vlastnosti inline korčúľ Merkur AREA, modré

Kód:  SPTmr004nad
Produktové číslo:  SPTmr004nad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04