Obnoviť stránku

Mastodont Baits Boilie Krill Strawberry Bergamot N/W korok 20 mm 300 g

10,80 €

Mastodont Baits Boilie Krill Strawberry Bergamot N/W korok 20 mm 300 g

Boilies patria medzi najobľúbenejšie krmivo pre ryby na lov kaprovitých rýb. Guľôčky so zmesou boilies zľahka padajú ku dnu a zložením predstierajú bežnú potravu, na ktorú sú kapry zvyknutí. Boilies z rožkov vznikajú lisovaním typického rožkového cesta či iného pečiva a ide o klasiku všetkých klasík. Používajú sa samostatne aj kombinovane, takzvane „na panáčika“, kedy pridáte navyše plávajúce boilies. Boilies disponujú malými guľôčkami s priemerom 20 mm, sú tak vhodné pre malé aj veľké kapry. Kŕmne boilies Mastodont Baits sú uchované v šikovnom balení, s hmotnosťou 300 g, ktoré udrží boilies stále čerstvé a navyše sa bude dobre prenášať. Takže si ich môžete brať kedykoľvek so sebou k vode. Príchuť Bergamot, Chilli, Jahoda a Krill bez pochýb zláka ryby zo širšieho okolia.

Kľúčové vlastnosti kŕmnych boilies Mastodont Baits Boilie Krill Strawberry Bergamot N/W korok 20 mm 300 g

  • Magnet na kaprovité ryby
  • Balenie s hmotnosťou 300 g
  • Priemer guľôčky 20 mm
  • Obľúbená príchuť Bergamot, Chilli, Jahoda a Krill

Parametre a špecifikácia

Priemer

Priemer 20 mm

Hmotnosť

Hmotnost 300 g

Balenie

Hmotnost 300 g
Forma Neutrálne vyvážená

Príchuť

Príchuť Bergamot, Chilli, Jahoda, Krill
Variant 20mm

Vlastnosti

Ďalšie vlastnosti Celoročné použitie, Láka kaprovité ryby, Všetky typy vôd, Dlhotrvajúca intenzívna aróma, Výborná stráviteľnosť

Typ

Typ Hotové
Kód:  RYBfhs009
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594187923075
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14