Obnoviť stránku

ManaPowder Apricot Mark 8, 430 g

4,6 30 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
13,90 €

ManaPowder Apricot Mark 8, 430 g

 Trvanlivé nutrične kompletné jedlo ManaPowder Mark 8

Nutrične kompletné jedlo vo forme prášku

ManaPowder Mark 8 ponúka možnosť, ako sa plnohodnotne najesť za minimum času stráveného prípravou jedla. Ide o prášok zložený zo sójovej a hrachovej bielkoviny a tiež zmesi ovseného, tekvicového, riasového proteínu a proteínu z hnedej ryže. Obsahuje 42 esenciálnych živín a 108 bioaktívne účinných látok v najkvalitnejšej forme. Iste vás poteší aj svojou lahodnouchuťou a veľmi jednoduchou prípravou. Prášok ManaPowder Mark 8 stačí totiž iba zmiešať s vodou. Následne si nápoj môžete vziať do práce, na výlet, cesty aj šport.

 Trvanlivé nutrične kompletné jedlo ManaPowder Mark 8

Ešte prepracovanejšia receptúra

ManaPowder s poradovým číslom 8 obsahuje 400 kcal v jednej porcii, čím spoľahlivo nahradí jedno jedlo. ManaPowder Mark 8 je z 21 % tvorený proteínmi, z 34 % sacharidmi a zo 44 % tukmi, pričom obsahuje 42 esenciálnych živín aj 31 vitamínov a minerálov. Účinnejšie zloženie je obohatené o taurín, L-karnitín, bioaktívnu formu selénu i chrómu. O dostatočný prísun energiesa stará celkom 9 zdrojov sacharidov, ale nemusíte sa báť, ide o komplexné sacharidy s nízkym glykemickým indexom (29), vďaka čomu uvoľňujú energiu postupne.

 Trvanlivé nutrične kompletné jedlo ManaPowder Mark 8

Kľúčové vlastnosti trvanlivého jedla ManaPowder Apricot Mark 8

  • Nutrične kompletné jedlo v podobe prášku
  • Jednoduchá príprava
  • Vyvážené zloženie dodáva telu všetko potrebné
  • 42 esenciálnych živín a 108 cenných bioaktívne účinných látok
  • ManaPowder má nízky glykemický index (29) a uvoľňuje energiu postupne
  • Zloženie obohatené o vitamíny a minerály
  • Obsah kombuchi zo zeleného čaju
  • S Manou môžete ľahko strážiť príjem kalórií
  • Ideálne jedlo do práce, školy či výlety
  • Marhuľová príchuť
  • Neobsahuje laktózu ani palmový olej

Jednoduchá príprava jedla ManaPowder Origin Mark 8

Prášok premeníte na chutné jedlo behom pár chvíľ, konkrétne v troch krokoch. Postačí vám zmiešať 86 gramov Many (2 odmerky/5 polievkových lyžíc) s 300 ml vody a dôkladne premiešať v uzavretej fľaši alebo mixéri. Počas chvíle budete mať pripravené lahodné a plnohodnotné jedlo (400 kcal) vo forme dobre stráviteľného nápoja. Dávkovanie si možno upraviť podľa toho,aký veľký máte hlad.

 Trvanlivé nutrične kompletné jedlo ManaPowder Mark 8

Pridajte prášok

Pridajte požadované množstvo prášku do nádoby či mixéra.

 Trvanlivé nutrične kompletné jedlo ManaPowder Mark 8

Nalejte vodu

Pridajte k prášku ManaPowder adekvátne množstvo vody.

 Trvanlivé nutrične kompletné jedlo ManaPowder Mark 8

Dôkladne zamiešajte

Dobre premiešajte a máte hotovo. Dobrú chuť.

Pretože nám súčasné legislatívne opatrenia EÚ neumožňujú podať vám detailnejší popis výhod tohto produktu tak, ako to bolo možné skôr, odporúčame vám nahliadnuť do odbornej literatúry alebo na internetové stránky. Obidva zdroje ponúkajú dostatok dostupných informácií o aktívnych látkach v tomto produkte.

Zloženie

Směs proteinů (izolovaná sójová a hrachová bílkovina, ovesný protein, protein z hnědé rýže, dýňový protein, chlorella), maltodextrin, ovesná vláknina, isomaltulosa*, inulin, mrkvová vláknina, směs olejů (řepkový olej, kokosový MCT (triglyceridy se středním řetězcem) olej s obsahem kyseliny kaprylové C8, olej z mikrořas Schizochytrium sp., slunečnicový olej, ovesný olej, zastudena lisovaný lněný olej), emulgátor (sójový lecitin), stabilizátor (arabská guma, xanthan), sůl, vitaminy a minerální látky (citronan draselný, chlorid draselný, uhličitan vápenatý, oxid hořečnatý, glukonan zinečnatý, vitamin C, vitamin A, thiamin, riboflavin, niacin, kyselina pantothenová, vitamin B6, biotin, kyselina listová, vitamin B12, vitamin D2, vitamin D3 z mořských řas, kvasnice obohacené selenem, jodičnan draselný, pikolinát chromitý), cholin bitartrát, taurin, L-karnitin, kombucha (lyofilizovaný prášek), vitamin E, vitamin K1, směs tokoferolů, sladidlo (sukralosa), barvivo (karoteny), aroma.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Bez laktózy, Bez palmového oleja, Vegan

Skladovacia teplota

Teplota skladovania od 2 °C
Teplota skladovania do 25 °C

Forma

Forma Sypký prášok

Počet porcií

Počet porcií 5

Zloženie na 100 g

Bielkoviny 25 g
Sacharidy 38,6 g
Cukry 9,7 g
Tuky 22 g
Nasýtené mastné kyseliny 2,3 g
Vláknina 6,7 g
Soľ 1 g

Energetická hodnota na 100 g

Kalórií na 100 g 465,12 kcal (1 947,36 kJ)
Kód:  SPTmana024
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8596172003885

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18