Obnoviť stránku

MANA Prášok

4,8 223 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 balenie 54,90 €/balenie
Pri kúpe 2-3 balenie 50,98 €/balenie
Pri kúpe 4 a viac balenie 49,99 €/balenie

MANA Prášok

Jedlo pre lepší život.

MANA je lahodné, rýchle a vyvážené jedlo, ktoré dodá všetko, čo vaše telo potrebuje.

MANA Prášok je bezlaktózová potravina v prášku so sladidlom slúžiaca ako úplná náhrada celodennej stravy pre osoby od 18 rokov. Nejde o diétu, ale o životný štýl. MANA je rýchle, vyvážené, lahodné jedlo krémovejšej konzistencie. Najnovšie je rozdelená na 5 jedál denne, vždy 1 vrecúško obsahuje celodennú odporúčanú porciu. Môžete si MANU pripraviť na raňajky, ako desiatu alebo celodenné jedlo, vždy vám dodá potrebné živiny a zaženie pocit hladu. MANA je rýdzo český výrobok. Ocenia ju predovšetkým ľudia v zamestnaní, pri športovaní, na cestách, ale aj v bežných domácnostiach. Nechajte sa okúzliť božskou MANOU, lahodným jedlom na každý deň!

Obsah balenia:
7× 2 001 kcal





Samotná príprava pokrmu z prášku MANA je veľmi jednoduchá. Stačí pridať to správne množstvo ingrediencií, poriadne pretrepať a vaše chutné a výdatné jedlo je na svete. To si potom môžete vziať so sebou kamkoľvek. Keď vás prepadne hlad, vaša MANA vám bude vždy k dispozícii!



Boh je v detailoch.

MANA je navrhnutá v laboratóriu, založená na klinických štúdiách a vyrobená high-tech postupmi.



Technológia budúcnosti

Výrobcovia Many sa celý čas snažili o kompaktný produkt bez prekážok. Teraz sa im to skvele podarilo vďaka moderným technológiám, ktoré umožnili zlúčiť olej s práškom do jedinej robustný substancie.


Klinicky overené

MANA je založená na vedeckých stanoviskách EFSA a WHO a ďalej na viac ako 44 klinických štúdiách vstupných surovín, na báze ktorých môžeme uvádzať zdravotné tvrdenia.

Laboratórne analýzy

Každú surovinu v recepte testujeme hĺbkovou analýzou v štátom certifikovanom laboratóriu. Je doslova našou osobnou misiou vedieť o surovinách absolútne maximum.

High-Tech

Neustále inovujeme a vyvíjame udržateľnejší spôsob spracovania surovín, technológie plnenia a šetrnejšie spôsoby balenia našich produktov.

Uhlíková stopa

Zmena klímy je nepopierateľná. Sme odhodlaní kompletne prevádzkovať a vyrábať 100-percentne z obnoviteľných zdrojov energie, ako sú solárne, vodné a veterné do roku 2018.



Aktívne látky

  • Lipidy z morskej riasy – prispievajú k normálnej činnosti srdca, mozgu, zraku a k normálnej hladine triglyceridov v krvi
  • Sójový lecitín – má vynikajúce emulgačné vlastnosti, je antioxidantom a významným stavebným blokom nervových aj mozgových buniek
  • Ľanový olej – z rastlinných olejov má najvyššiu koncentráciu omega-3 mastných kyselín
  • Sójová bielkovina – táto vysokohodnotná bielkovina prispieva k rastu svalovej hmoty, jej udržaniu a k udržaniu zdravých kostí
  • Ovsená vláknina – beta-glukány obsiahnuté v ovsenej vláknine prispievajú k udržaniu normálnej hladiny cholesterolu v krvi
  • Vitamíny a minerálne látky – všetky pre telo potrebné vitamíny i minerály sú v MANE obsiahnuté v dostatočnom množstve
  • Fytonutrienty – beta-glukány, luteín, zeaxantín, beta-karotén, rastlinné steroly ako sitosterol, sitostanol, campesterol, vysoký obsah veľmi hodnotných omega-3 mastných kyselín ALA, DHA a EPA a ďalšie

Informácie pre alergikov:

  • Neobsahuje laktózu, orechy
  • Obsahuje sóju, lepok

Zloženie:
Maltodextrín, izolát sójovej bielkoviny, zmes olejov (olej z morských rias, repkový, kokosový, slnečnicový, ľanový), vitamín K1 (fylochinón), izomaltulóza, ovsená vláknina, sójový lecitín, arabská guma, soľ, B-Hydroxy-B-metylbutytrát vápenatý, chlorid draselný, uhličitan vápenatý, oxid horečnatý, jodičnan draselný, sukralóza, xantánová guma, retinyl acetát, tiamín hydrochlorid, riboflavín, nikotínamid, pantotenát vápenatý, biotín, kyselina listová, kyanokobalamín, kyselina askorbová, tokoferyl acetát, aróma.



S láskou k planéte

MANA je pokrokové jedlo, ktoré ide s dobou. Vďaka tomu sa zredukovala veľkosť balenia o 20% a podiel plastov klesol dokonca o úctyhodných 50,2%! Uhlíková stopa je tak znateľne menšia ako pri začiatkoch tohto produktu.



Dôležité informácie o výrobe MANA

  • Trvanlivé jedlo MANA je overené na viac ako 44 klinických štúdiách vstupných surovín
  • Každá použitá surovina je testovaná laboratórnou analýzou
  • MANA je vyrobená High-Tech postupmi

Chutné variácie k MANA

Ak si chcete ozvláštniť svoje jedlo, s MANA to nie je žiadny problém! Stačí pridať pár kúskov ovocia podľa vášho výberu a váš chutný pokrm je na svete!




Parametre a špecifikácia

Energetická hodnota na 100 g

Kalórií na 100 g 465 kcal (1 946,86 kJ)

Zloženie na 100 g

Bielkoviny 23,4 g
Sacharidy 40 g
Cukry 10,5 g
Tuky 23,3 g
Nasýtené mastné kyseliny 2,3 g
Vláknina 6,3 g
Soľ 1,2 g
Kód:  MANA02
Produktové číslo:  8596172000044

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03