Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Mana Mark 6 Drink Choco 12× 330 ml

4,4 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Mana Mark 6 Drink Choco 12× 330 ml

Zmena farebného štýlu šablóny pre športovú výživu

Mana Drink Mark 6

Choco, 12 × 330 ml

Nápoj Mana Drink Mark 6 je ideálnou náhradou plnohodnotného jedla v práci, na cestách či pri športe. Príde vhod, kedykoľvek sa potrebujete rýchlo najesť. V zložení nenájdete žiadne živočíšne zdroje, laktózu ani konzervanty, takže ho ocenia aj vegáni a vegetariáni. Obsahuje omega-3, vitamíny A, B6, B12, C, D, E, K aj minerálne látky, ako je draslík, jód, horčík, vápnik, zinok, železo či selén. Mana Drink Mark 6 vás nadchne tiež svojou lahodnou čokoládovou príchuťou.

Kľúčové vlastnosti nápoja Mana Drink Mark 6

  • Nápoj Mana vhodný aj pre vegánov
  • S čokoládovou príchuťou
  • V balení je 12 dávok po 330 ml
  • Ideálna náhrada plnohodnotného jedla
  • Obsahuje omega-3, vitamíny a minerály
  • Mana Drink je bez konzervantov aj laktózy

Keďže nám súčasné legislatívne opatrenia EÚ neumožňujú podať vám detailnejší popis výhod tohto produktu, tak ako to bolo možné skôr, odporúčame nahliadnuť do odbornej literatúry alebo na internetové stránky. Oba zdroje ponúkajú dostatok dostupných informácií o aktívnych látkach v tomto produkte.

Zloženie

Pitná voda, proteíny (izolovaná sójová a hrachová bielkovina, ovsený, konopný, ryžový proteín a proteín zo sladkovodnej riasy), maltodextrín, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, ovsená vláknina, izomaltulóza, inulín, mrkvová vláknina, rastlinné oleje (repkový olej, olej z mikrorias Schizochytrium sp., za studena lisovaný kokosový olej, slnečnicový olej, ovsený olej, za studena lisovaný ľanový olej), emulgátor (sójový lecitín, celulóza, celulózová guma), vitamíny a minerálne látky (chlorid sodný, citronan draselný, chlorid draselný, uhličitan vápenatý, oxid horečnatý, mliečnan horečnatý, glukónan zinočnatý, jodičnan draselný, vitamín A, tiamín, riboflavín, niacín, kyselina pantoténová, vitamín B6, biotín, kyselina listová, vitamín B12, vitamín C, vitamín D2), vitamín E, vitamín K1, sladidlo (sukralóza), aróma.

Výživové údaje – na 330 ml

Energetická hodnota: 1 380 Kj/330 Kcal
Tuky: 16 g
– z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,6 g
Sacharidy: 28 g
– z toho cukry: 6,5 g
Bielkoviny: 17 g

Vláknina: 4,4 g
Soľ: 0,68 g

Príprava a dávkovanie

Pred použitím pretrepte a konzumujte kedykoľvek počas dňa v prípade hladu.

Parametre a špecifikácia

Energetická hodnota na 100 g

Kalórií na 100 g 99,9 kcal (418,28 kJ)

Zloženie na 100 g

Bielkoviny 5,1 g
Sacharidy 8,4 g
Cukry 2 g
Tuky 4,9 g
Nasýtené mastné kyseliny 0,5 g
Vláknina 1,3 g
Soľ 0,21 g

Forma

Forma Tekutina

Počet porcií

Počet porcií 12
Kód:  SPTmana005
Produktové číslo:  8596172002222

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14